(11) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας

(11) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Έντεκα (11) ημεδαποί συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (3 άτομα), της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Καρπενησίου (3 άτομα), της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα), της Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών (2 άτομα) και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας (1 άτομο).

Ειδικότερα, σε (9) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένες με καπνό.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content