Τανάγρα: Παρουσίαση τοπικού πολεοδομικού σχεδίου από τον Δήμο

“Χθες στο κλειστό θέατρο των Οινοφύτων «Δημοσθένης Λιάπης» έλαβε χώρα μία συνάντηση αρκετά σημαντική για το μέλλον των περιοχών μας, για το μέλλον των παιδιών μας, για το μέλλον του Δήμου Τανάγρας γενικότερα.

Ανοίγοντας τη σημερινή συζήτηση έδωσα το στίγμα της στρατηγικής του δήμου για το τοπικό πολεοδομικό σχέδιο, ενώ έπειτα το λόγο πήρε ο Σωκράτης Μπαλτάς , πολιτικός μηχανικός, Πρόεδρος της REDEPLAN για να παρουσιάσει το γενικό πλαίσιο εργασιών του Τεχνικού Συμβούλου και το σχεδιασμό που έχει καταρτιστεί για τη διατύπωση των κατευθύνσεων του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Τανάγρας.

Την αναλυτική παρουσίαση του σχεδιασμού της έρευνας που θα πραγματοποιηθεί έκανε εκ μέρους της REDEPLAN η κα Βασιλικη Χαραλαμπίδου, διδάκτωρ χωροταξίας και πολεοδομίας .

Στη συζήτηση ήταν παρούσα κυρία Σοφία Πετούση, πολιτικός μηχανικός, διευθύντρια παραγωγής του Τεχνικού Συμβούλου. Ο Μανώλης Μπαλτάς διευθύνων σύμβουλος της REDEPLAN συντόνισε τη συζήτηση.


Εκ μέρους της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Τανάγρας παρευρέθησαν και έκαναν παρεμβάσεις επί της ουσίας και παραίνεση συμμετοχής στην έρευνα, ο Δημήτρης Γκίκας προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας και η Μπέτυ Καραμουζά υπεύθυνη έργου, στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τανάγρας.”

Βασίλης Περγάλιας

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content