Βάγια Αγγέλου: Αποφασισμένη για μία Νίκη με Αξίες και Δέσμευση!

Ακολουθεί δήλωση της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Βάγιας Αγγέλου με αφορμή τη συμμετοχή της στην τελική παρουσίαση των υποψηφίων του πολιτικού συνδυασμού “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας”, στη Λαμία με επικεφαλή τον Φάνη Σπανό.

Στο κείμενο αυτό, η κ. Αγγέλου εκφράζει τη χαρά και την τιμή που νιώθει που είναι υποψήφια σύμβουλος και υπογραμμίζει τη συνεργασία της με τον κ. Φάνη Σπανό, επικεφαλή του συνδυασμού “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας.”

Η κ. Αγγέλου αναφέρει τις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισε από την ομιλία του κ. Σπανού, ο οποίος εκφράζει την πρόθεσή του για έναν τίμιο και ισότιμο αγώνα στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Επιπλέον, υπογραμμίζει τον ρόλο των βουλευτών και των υπουργών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, καθώς και την επίσημη έναρξη του πολιτικού αγώνα.

Ακολουθεί η δήλωση της κ. Βάγια Αγγέλου

Με μεγάλη μου χαρά και τιμή, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Φάνη Σπανού “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας”, συμμετείχα χθες στην τελική παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού ολόκληρης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία.

Ο κ. Φάνης Σπανός με την ομιλία του μετέφερε σε όλους τους συνυποψήφιους το εναρκτήριο μήνυμα για έναν τίμιο και ισότιμο αγώνα με στόχο μία νίκη με καθαρή υπεροχή στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Αρωγός στο δύσκολο έργο μας που επισήμως άρχισε χθες, οι Βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και Υπουργοί κ. Χρήστος Σταϊκούρας – Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και κ. Γιάννης Οικονόμου – Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Καλή δύναμη στους συνυποψήφιους του συνδυασμού μας και καλή εκλογική αναμέτρηση!!!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content