Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Βάγια Αγγέλου: “Ενωμένοι για Ένα Καλύτερο Αύριο”

Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να σας παρουσιάσω την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Βάγια Αγγέλου, μια γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία της κοινότητάς μας.

Η Βάγια Αγγέλου κατάγεται από τις ιστορικές Πλαταιές της Βοιωτίας, μια γενναία και αξιόλογη πόλη με πλούσια ιστορία. Είναι το πέμπτο παιδί ενός πολύτεκνου οικογενειάρχη, γνωρίζοντας από πρώιμα τη σημασία της αλληλεγγύης και της οικογενειακής αγάπης. Με την ενηλικίωσή της, εγκαταστάθηκε στη Θήβα, όπου άρχισε την επαγγελματική της καριέρα, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή της και την ικανότητά της σε διάφορους τομείς.

Η Βάγια είναι επίσης περήφανη μητέρα δύο παιδιών, του Μιχαήλ και της Σοφίας, που αντιπροσωπεύουν το φωτεινό μέλλον της περιοχής μας. Πέραν του ρόλου της ως μητέρα, διαχειρίζεται επιτυχώς το Οικονομικό και Εμπορικό τμήμα της εταιρίας εθνικών μεταφορών «Venizelos Transport», που ιδρύθηκε από τον αγαπημένο της σύζυγο, τον Δημήτρη Βενιζέλο.

Ωστόσο, η πολιτική ζωή της Βοιωτίας την έχει τραβήξει όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Έχει αντιμετωπίσει προβλήματα και εμπόδια στην καθημερινότητά της και, αντί να αποφεύγει τον αγώνα, τον αντιμετώπισε και τον κέρδισε. Η αποφασιστικότητα, η ειλικρίνεια, η αξιοπρέπεια και η εντιμότητά της είναι οι αρχές που τη χαρακτηρίζουν και την καθοδηγούν σε κάθε της βήμα.

Ο κύριος και σημαντικότερος στόχος της Βάγιας Αγγέλου είναι να βοηθήσει στην καλύτερη ανάπτυξη του τόπου μας, προτεραιότητα της είναι η δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τα παιδιά μας και για όλους εμάς.

Αν συμμερίζεστε αυτές τις αξίες και αυτόν τον στόχο, τότε η Βάγια Αγγέλου χρειάζεται τη στήριξή σας. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε την πόλη και την Περιφέρειά μας καλύτερη, πιο δίκαιη και πιο ευημερούσα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξή σας και για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στη Βάγια Αγγέλου. Με την ενωμένη προσπάθειά μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content