Το Jumbo Track Multi από τον Ορχομενό στη Ρόδο για να σβήσει τις φωτιές

Από τον Ορχομενό στη Ρόδο το ειδικό όχημα της Ram Europe, το πυροσβεστικό και διασωστικό Jumbo Track Multi που έχει επιχειρήσει με απόλυτη επιτυχία κατά το παρελθόν σε μεγάλες πυρκαγιές της χώρας μας, ταξιδεύει για την Ρόδο να συμβάλει στην κατάσβεση των πυρκαγιών στο νησί που το κατακαίει αρκετές ημέρες. 

  • Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στην εταιρεία Ram Europe και την Polygreen.

Το ειδικό αυτό ερπυστριοφόρο όχημα έχει μετασκευαστεί από ελληνικά χέρια, την Ram που εδρεύει στον Ορχομενό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την ευαισθησία της εταιρίας και προσωπικά στον κ Θεόδωρο Α Ρέντζο για την συμβολή του στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου με την ελπίδα οι καταστροφή να σταματήσει γρηγορότερα. Άλλωστε αυτό το έχει αποδειχτεί, χρόνια τώρα, και σε άλλες μεγάλες φωτιές καθώς η συμβολή του “Προμηθέα” ήταν καθοριστική. Ευχή μας να γίνει το ίδιο και στη Ρόδο και γρήγορα.

Ο asopichos.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ram καταγράφοντας την προετοιμασία του Jumbo Track Multi ώστε να ταξιδέψει στη Ρόδο.

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο την προετοιμασία και τις ειδικές δυνατότητες του Jumbo Track Multi όπως τις περιγράφει ο κ Ρέντζος.

Ο asopichos θα παρακολουθήσει το ταξίδι του Jumbo Track Multi από τον Ορχομενό στη Ρόδο για να σβήσει τις φωτιές. ΒΙΝΤΕΟ στη Ρόδο και την επιχειρησιακή του δραστηριότητα στο μέτωπο της φωτιάς καθώς και άλλες πληροφορίες για την δράση του.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content