Επιτυχής Εξιχνίαση Σειράς Κλοπών από Επιχειρήσεις στην Λιβαδειά και τον Ορχομενό

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως εξιχνιάστικε η δράση ενός ατόμου που είχε εμπλακεί σε σειρά από κλοπές και απόπειρες κλοπής από επιχειρήσεις στις περιοχές της Λιβαδειάς και του Ορχομενού Βοιωτίας. Συνολικά, διαπιστώθηκαν 13 κλοπές και 3 απόπειρες, με ανείπωτη ζημιά για τις επιχειρήσεις.

Ο ύποπτος, ο οποίος ήταν υπήκοος της χώρας, συνελήφθη χθες (25-07-2023) το μεσημέρι στο Ορχομενό, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς και του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού. Εναντίον του σχηματίστηκε κατηγορία για επανειλημμένες κλοπές, απόπειρες κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αστυνομία κατέσχεσε χρηματικό ποσό, κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαχαίρι, απομίμηση περιστρόφου, διαρρηκτικά εργαλεία και διάφορα κλοπιμαία προϊόντα, περιλαμβανομένων εργαλείων, κοσμημάτων και εγγράφων.

Η αστυνομία προχώρησε στην επιτυχημένη εξιχνίαση της υπόθεσης μετά από πολυμηνή και εκτενή έρευνα, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού, αξιοποιώντας δεδομένα και στοιχεία που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ εξετάζεται εάν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες πράξεις. Όλα τα κλοπιμαία αντικείμενα επιστράφηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content