Θήβα: Συνάντηση Δημάρχου με το νεοσύστατο ΔΣ του Παραδοσιακού Συλλόγου Βλάχικου Γάμου

Λίγο πριν την εκπνοή του 2023 συνήλθαν σε προγραμματισμένη συνάντηση στο ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Βλάχικος Γάμος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προήλθε από τις Αρχαιρεσίες της 5ης Νοεμβρίου 2023 κατά την συνεδρίαση την 16η Νοεμβρίου 2023 και συγκροτήθηκε σε σώμα με Πρόεδρο τον κ. Στέλιο Μπεκρή, Αντιπρόεδρο τον κ. Σωτήρη Γρυπάρη, Γενικό Γραμματέα τον κ. Βασίλη Τζαβίδα, Ταμία τον κ. Ηλία Λυμπερίου και των μελών κ. Δημήτρη Φρούσιο, κ. Αλέξανδρο Ξυνό και κ. Μιχάλη Σκουρτανιώτη.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων αφού έλαβε γνώση για τη συγκρότηση του σώματος του Διοικητικού Συμβουλίου συζήτησε με τα μέλη του για θέματα που αφορούν στο έθιμο της πόλης, τον τρόπο διεξαγωγής του αλλά και το σημαντικό ζήτημα της προβολής του, ώστε η πόλη να έλξει ακόμα περισσότερους επισκέπτες κατά τη διεξαγωγή του.

Αφού αντάλλαξαν θερμές ευχές για το νέο έτος υποσχέθηκαν αμφότεροι να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ενισχύεται όλο και πιο πολύ η προσπάθεια αναβίωσης του αρχαίου ευετηρικού εθίμου της Θήβας.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content