«Στενεύει» η Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα μετά τη Θήβα

Τα τεράστια προβλήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel επικεντρώνονται στη Θεσσαλία, ωστόσο οι οδηγοί έχουν από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ένα νέο, μικρότερο ασφαλώς, «πονοκέφαλο» μετά τη Θήβα, στο ύψος της λίμνης Υλίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Οδού, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διάρκειας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης Συστημάτων Αναχαίτησης Πρόσκρουσης (ΣΑΕΠ) και των συναρμογών τους στον Α/Κ Στρατοπέδου.

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 11/09/2023 έως το Σάββατο 16/09/2023, θα ισχύει μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Δεξιάς Λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ):

  • Από το 98,3ο έως το 100,3ο χλμ στην κατεύθυνση προς Λαμία.
  • Από το 103,9ο  έως το 100,3ο χλμ στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00.

Η Νέα Οδός γνωστοποίησε ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Τέλος, ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Ρυθμίσεις και στα Καμένα Βούρλα

Επιπλέον, σε εξέλιξη είναι εδώ και τρεις μέρες – και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και συγκεκριμένα στην περιοχή των Καμένων Βούρλων (180ο χλμ ως 185ο χλμ.),  με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Καθ’ όλο το 24ωρο θα υλοποιείται:

Κλάδος προς Λαμία

  • Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 179,05ο έως το 182,85ο χλμ με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα.
  • Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας από το 182, 1ο έως το 185, 3ο χλμ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται σε διαδοχικές φάσεις.

Κλάδος προς Αθήνα

  • Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 183,8ο έως το 180,2ο χλμ. , με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα.
  • Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο

caranddriver

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content