Σπύρος Φωκάς: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αείμνηστο ηθοποιό

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα συγκεντρωθούν σήμερα, Τρίτη 14/11, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του σπουδαίου ηθοποιού Σπύρου Φωκά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Η σορός του θα βρίσκεται στην αίθουσα πολιτικής κηδείας από 12.00 μμ έως 14.00 μμ. Στη συνέχεια θα οδηγηθεί στο κρεματόριο Ριτσώνας για αποτέφρωση εκφράζοντας την τελευταία βούληση του.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί να γίνουν δωρεές στο σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Σημειώνεται ότι ο Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή στις 10 Νοεμβρίου, σκορπίζοντας θλίψη. Ωστόσο, η σημαντική του πορεία στον κινηματογράφο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αποτελούν μεγάλη παρακαταθήκη.

Το «αντίο» της θετής του κόρης – «Μας την έκανε ο μπαμπάς»

Στο πλευρό του στάθηκε από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά αλλά και η κόρη της Κωνσταντίνα, η οποία είχε τον Σπύρο Φωκά σαν πατέρα της. Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, η Κωνσταντίνα Φωκά αποχαιρέτησε τον θετό της πατέρα με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Μας την έκανε ο μπαμπάς… Καλό ταξίδι» έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Φωκά.

«Τον νιώθω 100% μπαμπά μου, γιατί είναι πολύ καλός και είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που τον έχουμε στη ζωή μας. Είναι ένας απλός, έξυπνος και με πολλή ενέργεια άνθρωπος. Και παρ’ ότι στην αρχή υπήρξε ένα άγχος και μια αγωνία μεταξύ μας, δεν αργήσαμε να αναπτύξουμε χημεία. Γι’ αυτό και σήμερα είμαστε οικογένεια και συζητάω τους προβληματισμούς μου μαζί του. Μάλιστα, αυτό που κρατάω από εκείνον είναι το να πιστεύω πάντα στον εαυτό μου… » είχε δηλώσει για τον θετό της πατέρα, η Κωνσταντίνα Φωκά

newsbomb

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content