Θήβα: Όσο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι… θα ανακαλύπτουμε ευαισθησίες…

Θήβα: Όσο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι… θα ανακαλύπτουμε ευαισθησίες…

Σπύρος Φωκάς… σίγουρα όλοι τον ξέρουμε, σίγουρα όλοι τον έχουμε θαυμάσει. Έφτασε στη δύσκολη ηλικία. Κάποιοι άνθρωποι δεν τον έχουν ξεχάσει, και ο λόγος για τον διευθυντή του γηροκομείου ΟΧΕΚ Θήβας. Ο Σπύρος Φωκάς τώρα πλέον σε μεγάλη ηλικία, έχει αποκτήσει το δικό του φιλαράκι, τον Γιώργο Κιούση, τον διευθυντή του παλαιού γηροκομείου ΟΧΕΚ Θήβας. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Γιώργος ευαίσθητος στην τρίτη ηλικία, εδώ και τρία χρόνια φροντίζει και αγαπάει τον “Έλληνα του Χόλιγουντ” όπως τον αποκαλεί ο ίδιος.

Ο Σπύρος Φωκάς, με τη σειρά του, από το υστέρημά του προσπαθεί να προσφέρει ότι του “περισσεύει” στο γηροκομείο μας, για να δείξει την ευγνωμοσύνη του προς τον ΑΝΘΡΩΠΟ με κεφαλαία, που δεν τον έχει ξεχάσει εδώ και τρία χρόνια.

Εμείς προσωπικά τον Γιώργο τον γνωρίσαμε μερικές μέρες πριν και κάθε μέρα που περνάει καταλαβαίνουμε το μεγαλείο ψυχής που κρύβει το γηροκομείο πίσω από τους 4 τοίχους του. Οι άνθρωποι εκεί μέσα, το διοικητικό προσωπικό, οι υπάλληλοι δίνουν και την ψυχή τους σε ψυχές που πραγματικά αξίζουν.

Στο πολύ κοντινό μέλλον το e-sterea θα επισκεφτεί το χώρο που γίνονται “μικρά θαύματα”, το γηροκομείο ΟΧΕΚ Θήβας και θα κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στους ανθρώπους που ζουν ανάμεσά μας προσφέροντας … σιωπηλά.

Ακολουθεί ανάρτηση του Γιώργου Κιούση για τον Σπύρο Φωκά.

“ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚΑΣ.!!! ο Απόλυτος γόης , ο Έλληνας του Χόλιγουντ , με τιμάει με τη φιλία του τρία χρόνια τώρα, και είναι ο ανθρωπος που Διδάσκει ταπεινότητα , ήθος και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο από το πραγματικό υστέρημα του!!!! Πράγματα στο Γηροκομείο Ο.Χ.Ε.Κ , αποστέλλονται από τον ίδιο για τους δικούς μας ανθρώπους , γιατί έχει ο Θεός , όπως λέει ο ίδιος.!!!! Σπύρο …σε σέβομαι και σε αγαπάω ..!!!!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content