Περιοδεία στον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων πραγματοποίησε ο Φάνης Σπανός

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βοιωτίας της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία στον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων.

Φάνης Σπανός : Βρεθήκαμε στην καρδιά της Κωπαΐδας και της αγροτικής μας παραγωγής και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με κατοίκους του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων για έργα και δράσεις που έγιναν, όπως και για όσα βρίσκονται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν την επόμενη περίοδο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Δεσμευτήκαμε για τη συνεχή στήριξη των παραγωγών μας, από την άρδευση έως την τελική διάθεση των προϊόντων τους, αλλά επισημάναμε και πόσο κομβική είναι η επόμενη περίοδος για τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων και για ολόκληρη τη Βοιωτία, αφού ολοκληρώνουμε έργο 3 εκατ. ευρώ για τη στέγαση τμημάτων του Γεωπονικού στο παλιό εκκοκκιστήριο.

Και αυτό γιατί μεταξύ άλλων:

– Ολοκληρώνουμε έργο 3 εκατ. ευρώ για τη στέγαση τμημάτων του Γεωπονικού στο παλιό εκκοκκιστήριο.

– Με την απόφασή μας να παραχωρήσουμε στον Δήμο τους Κήπους Αλιάρτου, ανοίξαμε το δρόμο για την ανάδειξη και αξιοποίηση τους.

– Υποστηρίζουμε στρατηγικά την προώθηση του κρασιού μας, που ανθεί ως προϊόν σε περιοχές όπως η Άσκρη!

Πρόκειται για πρωτόγνωρα έργα και παρεμβάσεις, που διευρύνουν τους αναπτυξιακούς ορίζοντες της ευρύτερης περιοχής! Με τη στήριξη των πολιτών, θα ολοκληρώσουμε τον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό και στον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων!

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr