Πένθος για την Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Αντίο γλυκέ, χαμογελαστέ μου φίλε»

Βυθισμένη στη θλίψη είναι τις τελευταίες ώρες η Ελευθερία Αρβανιτάκη η οποία ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη είδηση. Η ερμηνεύτρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media πως «έφυγε» από τη ζωή ο Στράτος Στρατηγόπουλος, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος «Οπισθοδρομική Κομπανία», με το οποίο η ίδια ξεκίνησε τη μουσική της πορεία.


Ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία, η Ελευθερία Αρβανιτάκη έγραψε: «1979: η πρώτη συνάντηση με την Οπισθοδρομική Κομπανία, η πρώτη συνάντηση με τον Στράτο. Πέρασαν πέντε χρόνια γεμάτα μουσική, γεμάτα αγάπη, γεμάτα φιλία, γεμάτα συντροφικότητα. Ήταν πέντε από τα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Στράτο μου θα σε σκέφτομαι πάντα με αγάπη κι ευγνωμοσύνη για εκείνα τα χρόνια…».

Παράλληλα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποχαιρέτησε τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη της και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Αντίο Στράτο μου γλυκέ… “οπισθοδρομικές” μου, χαμογελαστέ μου φίλε, θα είσαι πάντα στην καρδιά μου».

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content