Στέλιος Τσάκωνας: “Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια πόλη που θα έχει εξέλιξη με θετικό και μόνο πρόσημο”

Αγαπητοί συμπολίτες,

Θα ήθελα να επαναλάβω τη δέσμευσή μου για την επερχόμενη αυτοδιοικητική εκλογική διαδικασία, που θα λάβει χώρα στις 8 Οκτωβρίου. Στηρίζω με πεποίθηση τον υποψήφιο δήμαρχο, Αλέκο Στάικο, που παρουσιάζει ένα ουσιαστικό πρόγραμμα με τον συνδυασμό “Συνεργασία για την ανάπτυξη.”

Το 2017 στο τηλεοπτικό show “Rising Star”, η υποστήριξη σας και η αγάπη σας με έφτασε μέχρι τον τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που από τότε αυτή η αγάπη συνεχίζεται και εσείς οι συνδημότες μου είστε δίπλα μου. Έτσι και τώρα, ζητώ από εσάς να είστε δίπλα μου στον αγώνα μας για μια καλύτερη Θήβα.

Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε μια ευγενή και συνεργατική προσέγγιση με όλους τους υποψηφίους από όλους τους συνδυασμούς. Οι εκλογές είναι μια διαδικασία που ενισχύει τον δημοκρατικό μας χαρακτήρα και μας δίνει την ευκαιρία να ακούσουμε διάφορες προτάσεις για τη βελτίωση της πόλης μας.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας είναι γνωστά και πρέπει να αντιμετωπιστούν από κοινού. Είναι η στιγμή να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας για τη βελτίωση της υποδομής και της καθημερινότητας των Θηβαίων πολιτών, των συνδημοτών μας.

Η προοπτική μου ως υποψήφιος, αλλά και ως άνθρωπος δεν είναι τα πολιτικά “στρατόπεδα”, αλλά η ενότητα για το κοινό καλό. Στο επίκεντρο είναι ο πολίτης και η ανάβαση της πόλης μας σε όλους τους τομείς. Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληρά και να συμβάλλω στη διαρκή βελτίωση του περιβάλλοντός μας και στην αναβάθμιση του πολιτιστικού μας πλούτου.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια πόλη που θα έχει εξέλιξη με θετικό και μόνο πρόσημο.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση,

ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

#ΑΛΕΚΟΣ_ΣΤΑΙΚΟΣ
#ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ_ΓΙΑ_ΤΗΝ_ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Με εκτίμηση,

ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΩΝ”

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content