Πειραιάς: «Ήταν ένας άνθρωπος στη θάλασσα και είπαν φεύγουμε» – Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας

Συγκλονίζει η μαρτυρία επιβάτη του πλοίου «Blue Horizon» όπου μέλη του πληρώματος έσπρωξαν στη θάλασσα τον 36χρονο που προσπάθησε να ανέβει με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο. Το περιστατικό έγινε στο Λιμάνι του Πειραιά.

«Ο 36χρονος προσπάθησε δύο – τρεις φορές να ανέβει και τον έσπρωχναν. Ο ένας με το λευκό πουκάμισο τον έσπρωχνε την ώρα που ξεκινούσε ο καταπέλτης να φύγει από το ντόκο. Το πλοίο έφευγε, ξεκόλλαγε από το ντόκο. Και αυτός συνέχιζε και τον έσπρωχνε. Όλοι φωνάζαμε ‘τι κάνεις; τι κάνεις; “, ήταν φως φανάρι ότι θα πέσει στη θάλασσα με αποτέλεσμα τελικά να πέσει» τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε:

«Δεν είναι ότι έπεσε στη θάλασσα. Έκανες τη βλακεία και τον έριξες στη θάλασσα, ”οκ”. Γυρνάς επί τόπου, κοιτάς ψυχρά έναν άνθρωπο στη θάλασσα και την ώρα που τον παίρνει η δίνη της προπέλας και τον τραβάει μέσα, γυρνάς και λες ‘φεύγουμε’. Χωρίς να κάνεις μια προσπάθεια, να του πετάξεις ένα σωσίβιο, να πεις ‘σταμάτα το πλοίο, έπεσε άνθρωπος’. Να πέσουμε να τον σώσουμε. Σαν να μην συνέβη τίποτα ξεκίνησε το πλοίο έφυγε για ένα ωραίο ταξιδάκι. Γύρισε ο άλλος και λέει ‘προχωράμε κανονικά, φεύγουμε’».

enikos

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content