Πάρος: Ανήλικος επιτέθηκε με γροθιές σε τετραπληγική γυναίκα

Επίθεση σε γυναίκα τετραπληγική έκανε ένας ανήλικος στην Πάρο το Σάββατο (27.05.2023) το μεσημέρι. 

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ένας νεαρός Ρομά επιτέθηκε σε μια γυναίκα στην Πάρο η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Πρόκειται για την κ. Ροδούλα, η οποία γεννήθηκε με τετραπληγία και ζει κινούμενη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η άτυχη γυναίκα πριν ένα χρόνο έχασε τον πριν 1 χρόνο το γιο της σε τροχαίο.

Η «Ομάδα Αγάπης Είμαι Εδώ για Σένα», και η δημιουργός της ομάδας στο Facebook Γεωργία Πάσσου, έχει βρεθεί πολλές φορές δίπλα, μέχρι και που πρόσφατα παραχώρησε ένα σπίτι στο κέντρο της Παροικιάς προκειμένου η κ. Ρουδούλα να επισκέπτεται πιο συχνά και πιο εύκολα το μνήμα του παιδιού της. Μόνο που αυτή τη φορά η γυναίκα με τα κινητικά προβλήματα, σύμφωνα με την κα Πάσσου, δέχτηκε επίθεση από ανήλικο Ρομά.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο το μεσημέρι, όταν η κ. Ροδούλα επέστρεφε από την καθιερωμένη επίσκεψη στο κοιμητήριο της Πάρου, όταν έπεσε θύμα επίθεσης από ένα ανήλικο.

Το συμβάν έγινε στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής. Η γυναίκα ζητούσε βοήθεια και μετά από μεγάλο αγώνα να ξεφύγει κι αφού δέχτηκε γροθιές, έγινε αντιληπτή από περαστικούς, οι οποίοι πρόλαβαν να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Πήγε έντρομη στο Α.Τ. του νησιού για να καταγγείλει το γεγονός, ωστόσο δεν κατέθεσε μήνυση, φοβούμενη από τις απειλές που δέχτηκε από το νεαρό.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content