Οι αγρότες της Θήβας διασχίζουν την πόλη παραμονή του μεγάλου συλλαλητηρίου – βίντεο

Αύριο 20/2 η ημερα του μεγάλου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, η Ελληνική αγροτική κοινότητα ετοίμασε τα τρακτέρ της και ξεκινάει  μια εντυπωσιακή πορεία προς την καρδιά της πρωτεύουσας. Αυτό το γεγονός αναδεικνύει τον ρόλο των αγροτών ως την πραγματική κινητήρια δύναμη της Ελλάδας. Με αποφασιστικότητα και αφοσίωση, οι αγρότες έρχονται στο Σύνταγμα για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και να αποτείνουν ένα ηχηρό μήνυμα: ότι δεν μπορούν πλέον να υφίστανται τις αδικίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Από την Θήβα, μια πόλη που αποτελεί σύμβολο της αγροτικής παραγωγής, οι αγρότες έδειξαν την αλληλεγγύη και την αποφασιστικότητά τους. Μετά από πολλές ημέρες κινητοποιήσεων και συζητήσεων, σχηματίζοντας ένα ενωμένο κομμάτι της κοινότητάς τους, διέσχισαν την πόλη τους με την ελπίδα και την αποφασιστικότητα να επηρεάσουν αλλαγές που θα βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής τους και την αγροτική παραγωγή γενικότερα.

Η παρουσία τους στο συλλαλητήριο είναι ένα σημαντικό μήνυμα προς τις αρχές και την κοινωνία, υπενθυμίζοντας τη σημασία του γεωργικού τομέα για την οικονομία και την ευημερία της χώρας. Είναι μια κίνηση που αποδεικνύει ότι οι αγρότες δεν είναι μόνο οι παραγωγοί των τροφίμων που καταναλώνουμε, αλλά και οι φύλακες της γης και της παράδοσης που αξίζουν σεβασμό και αναγνώριση.

 

 


© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content