Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λιβαδειάς και Αυλίδας κ.κ Γεώργιος, στο Γηροκομείο ΟΧΕΚ Θήβας

Η επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών, Λιβαδειάς και Αυλίδας κ.κ Γεώργιου στο γεροκομείο “ΟΧΕΚ” της Θήβας φαίνεται να ήταν μια ιδιαίτερα συναισθηματική και ενθαρρυντική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Ο Σεβασμιότατος, ως ηγέτης της Εκκλησίας, φέρνει μαζί του μια αύρα αγάπης και συμπόνιας.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο από τον Διευθυντή και την Πρόεδρο του Γηροκομείου:

“Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών, Λιβαδειάς και Αυλίδας κ.κ Γεώργιο!! Με πολλή αγάπη και ζεστασιά συνομίλησε με τους ανθρώπους μας , σαν γνήσιος ποιμενάρχης , προσφέροντας δώρα σε όλους μας και ανταλλάζοντας εγκάρδιες ευχές.!!! Τον ευχαριστούμε από την καρδιά μας και του ευχόμαστε έτη πολλά.!!!!!”

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, φαίνεται ότι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους του γηροκομείου. Ο διάλογος του ήταν γεμάτος αγάπη, ενθάρρυνση και πνευματική στήριξη. Η παρουσία του Μητροπολίτη συνέβαλε στη δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος και στην ψυχολογική ενδυνάμωση των κατοίκων.

Η ανταλλαγή ευχών είναι μια παράδοση που αντικατοπτρίζει την επιθυμία για ευημερία και ευτυχία. Ο Σεβασμιότατος, με τη θρησκευτική του αξιοπρέπεια και την ευαισθησία του στις ανάγκες των ανθρώπων, έφερε ένα μήνυμα ελπίδας και πίστης στο γεροκομείο.

Η επίσκεψη αυτή αντικατοπτρίζει τη σημασία της πνευματικής και κοινωνικής υποστήριξης στην κοινότητα, καθώς ο ηγέτης της Εκκλησίας επιδεικνύει αλληλεγγύη και φροντίδα για τους λιγότερο ενδυναμωμένους.

ΣΟΥΠΕΡ COMBO ΔΩΡΟ*

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content