Ο Εθνικός Λιβαδειάς και ο ΟΦΗ διαπρέπουν στην 19η αγωνιστική της National League 1

Στην 19η αγωνιστική της National League 1, ο Εθνικός Λιβαδειάς και ο ΟΦΗ κατάφεραν να επικρατήσουν σε δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις. Ο Εθνικός Λιβαδειάς έλαβε την νίκη ενάντια στον ΝΕΟ Ληξουρίου με 88-85, ενώ ο ΟΦΗ κέρδισε τον ΑΠΑΣ Νάξου με 77-71 στο Ηράκλειο.

Ανάλυση Αγώνων

Εθνικός Λιβαδειάς – ΝΕΟ Ληξουρίου

Σε έναν αγώνα γεμάτο συγκινήσεις, ο Εθνικός Λιβαδειάς κατάφερε να επικρατήσει με 88-85 ενάντια στον ΝΕΟ Ληξουρίου. Ο Μαυροκεφαλίδης με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος σκόρερ για τον Εθνικό, ενώ ο Καρακατσάνης πρόσθεσε 20 πόντους, αποδεικνύοντας την αξία του στο παιχνίδι. Ο ΝΕΟ Ληξουρίου πάλεψε σκληρά, με τον Μανάκα να πετυχαίνει 19 πόντους, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

ΟΦΗ – ΑΠΑΣ Νάξου

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ πήρε μια σημαντική νίκη επικρατώντας με 77-71 ενάντια στον ΑΠΑΣ Νάξου. Ο Σταμπουλής με 17 πόντους ήταν ο πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ, ενώ ο Λιανός και ο Πιλκούδης συνέβαλαν σημαντικά. Από την πλευρά του ΑΠΑΣ Νάξου, ο Τζόρτζεβιτς διακρίθηκε με 16 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετό για να φέρει την νίκη στην ομάδα του.

Συμπεράσματα

Οι νίκες του Εθνικού Λιβαδειάς και του ΟΦΗ προσθέτουν σημαντικούς βαθμούς στην βαθμολογία, ενισχύοντας τις θέσεις τους στην National League 1. Καθώς πλησιάζουμε στην κορύφωση της σεζόν, κάθε αγώνας και κάθε νίκη μετράει περισσότερο, και οι ομάδες αυτές το απέδειξαν με τις επιδόσεις τους.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content