Μυστηριώδης ο Θάνατος Τουρίστριας στο Πήλιο: Σφαίρα Κρυμμένη στην Πλάτη της

Ανατροπές στην Υπόθεση Θανάτου Τουρίστριας στο Νότιο Πήλιο: Ο Μυστηριώδης Θάνατος με τη Σφαίρα 22mm Ανοίγει Συναγερμό

Σοκ και δέος προκαλεί ο ανείπωτος θάνατος μιας τουρίστριας που απολάμβανε τις διακοπές της σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό του Νότιου Πηλίου. Η ανακάλυψη μιας σφαίρας 22mm στην πλάτη της, μέσω ιατροδικαστικής εξέτασης, έρχεται να ρίξει φως στην αρχική υπόθεση, στην οποία οι αρχές είχαν εντελώς αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η μεσήλικη γυναίκα, καταγωγής από τη Γερμανία, βρέθηκε νεκρή στην παραλία πριν από 11 ημέρες, αφήνοντας πίσω της αίνιγμα Οι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας υποδήλωναν φυσικά αίτια θανάτου, ωστόσο, η απρόσμενη εύρεση της σφαίρας ανατρέπει κάθε προηγούμενη θεώρηση.

Η ιατροδικαστική εξέταση, που καθυστέρησε λόγω υπερφόρτου εργασίας στην αρμόδια υπηρεσία, αποκάλυψε ότι η γυναίκα είχε τραυματιστεί από πυροβολισμό με πιστόλι μικρού διαμετρήματος. Η σφαίρα είχε διαπεράσει την πλάτη της, αφήνοντας ανεξίτηλο σημάδι στη ζωή της.

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε αναταραχή και έντονες αντιδράσεις. Οι αστυνομικές αρχές επιδίδονται σε εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη, χωρίς ωστόσο να έχουν προς το παρόν στοιχεία για το κίνητρό του. Ελέγχονται ποικίλοι τομείς, από πιθανές προσωπικές διαφορές μέχρι πιθανά κίνητρα εγκληματικής ενέργειας.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content