Λιβαδειά: Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Ιωάννη Αποστόλου

Με έχετε εμπιστευτεί πολλές φορές με την ψήφο σας και είχα και έχω την τιμή να λάβω θέσεις ευθύνης, όπως αυτή του Αντιδημάρχου Λεβαδέων.

Τιμώντας την εμπιστοσύνη σας, προσπαθώ καθημερινά να αντιμετωπίσω τα προβλήματα της πόλης και των χωριών μας, μέσω της σκληρής δουλειάς, της υπομονής και της επιμονής.

Γνωρίζω αρκετά καλά, λόγω της πολυετούς εμπειρίας μου στη αυτοδιοίκηση, ότι οι συμπολίτες μου επιθυμούν τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Δυσκολίες υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όμως όσο μπορώ θα παλεύω να στέκομαι απέναντι σε αυτές και να παλεύουμε για το καλό του Δήμου, των επιχειρήσεων μας, των οικογενειών μας.

Σε αυτές τις συνθήκες επιλέγω να συνεχίσω να δίνω την μάχη μαζί με τον Γιάννη, τον οποίο γνωρίζω 30 χρόνια και τον αισθάνομαι οικογένεια μου. Είμαι πατέρας τριών παιδιών. Ένα τέταρτο παιδί για μένα είναι ο Γιάννης, καθώς τον βλέπω όλον αυτόν τον καιρό να αποκτά την εμπειρία που χρειάζεται ο χώρος της Αυτοδιοίκησης. Μαζί μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και πορευόμαστε με έναν κοινό στόχο, έναν καλύτερο Δήμο.

Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπου με όραμα, διάθεση και πυγμή. Ο Γιάννης τα κατέχει όλα αυτά και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να οδηγεί την ομάδα μας να δρα δυναμικά για το όφελος των δημοτών.

Τον ευχαριστώ θερμά που μου εμπιστεύτηκε την Υπηρεσία Τεχνικών έργων, όπως και τώρα το τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Δηλώνω ότι θα συνεχίσουμε μαζί στις εκλογές του Οκτωβρίου, για να δουλεύουμε για έναν Δήμο που αξίζει να ζεις.

Ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων

Ιωάννης Αποστόλου

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content