ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη ‑ «Έχω ψυχολογικά, θέλω να πάω φυλακή»

Όλα άρχισαν όταν μία γυναίκα πήγε στον οδηγό για μερικές ερωτήσεις

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αττικής καθώς ένας οδηγός τέθηκε σε αργία αφού επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη.

Όπως μετέδωσε σήμερα η εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», πριν από λίγες μέρες μέσα σε λεωφορείο της Αθήνας μία γυναίκα σηκώθηκε και πήγε στον οδηγό κάνοντάς του κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τις στάσεις, με τον οδηγό να μην θέλει να την βοηθήσει και να της μιλά απότομα. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την κινητοποίηση των υπόλοιπων επιβατών του λεωφορείου.

Σε αυτό το σημείο, ένας άνδρας σηκώθηκε, πήγε προς τον οδηγό και τον ρώτησε γιατί μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο στη γυναίκα. Τότε ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα και ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον επιβάτη. Μάλιστα, και δεύτερος επιβάτης μπλέχθηκε μέσα στον διαπληκτισμό.

Στο βίντεο ντοκουμέντο όμως, φαίνεται ο οδηγός που σηκώθηκε από τη θέση του να κρατάει στο δεξί του χέρι ένα κατσαβίδι. «Στον οδηγό δεν μιλάμε. Μην βρίζεις. Έχω ψυχολογικά, θέλω να πάω φυλακή» ακούγεται να φωνάζει ο οδηγός.

Σε επικοινωνία της εκπομπής με τον ΟΑΣΑ και με τα ΚΤΕΛ Αττικής σχετικά με το περιστατικό, αναφέρεται: «Επιλήφθηκε άμεσα το πειθαρχικό συμβούλιο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ο οδηγός τίθεται σε αργία. Την Δευτέρα έχει κληθεί να απολογηθεί».

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content