Κώστας Μαρκόπουλος: Περιοδεία στις Δημόσιες Υπηρεσίες της Λαμίας

Περιοδεία στις Δημόσιες Υπηρεσίες της Λαμίας.

✔️Ενημερώθηκα για τα προβλήματα και τις προοπτικές.

✔️Επισκέφθηκα ΟΠΕΚΕΠΕ,ΟΑΕΔ,ΔΕΔΔΗΕ,ΚΕΥΠ και την 63 ΜΕ και ιδιαίτερης σημασίας συζήτηση είχα με τους εργαζομένους στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

✔️Συναντήθηκα με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Φθιώτιδας, όπου συζητήθηκε η συμβολή του Δικηγορικού Συλλόγου στην Περιφερειακή διακυβέρνηση σαν νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, όπως και τα θέματα του νυν δικαστικού μεγάρου αλλά και η προοπτική του νέου.

✔️Ακόμα,συναντήθηκα με το ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού όπου άκουσα τα προβλήματα των γηπέδων και ιδίως του ενωσιακού γηπέδου που είναι πολύ προβληματικό.

✔️Το απόγευμα είχα συνάντηση με την Σταυρούλα Πελέκη, στο Ορφανοτροφείο θηλέων και συζητήσαμε για το αξιοθαύμαστο έργο της και την προσφορά της.

✔️Επίσης,επισκέφθηκα το Παράρτημα προστασίας Παιδιού. Εκεί με υποδέχθηκε ο Πρόεδρος κ.Δρακάκης και με ενημέρωσε για τα προβλήματα του Παραρτήματος.

✔️Στην συνέχεια,συναντήθηκα με το σωματείο παραπληγικών και δεσμεύθηκα για ένα γήπεδο μπάσκετ για ΑΜΕΑ αφού αυτός ο σύλλογος είναι Πανελλαδικά πρωτοπόρος αλλά χωρίς βοήθεια.

✔️Το βράδυ είχα συνάντηση με την ομάδα και τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ανθήλης για τα ζητήματα της περιοχής και αργότερα,με στελέχη στo Λιανοκλάδι.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content