Έφτασε: Ο Δρόμος Επαμεινώνδα στη Θήβα είναι γεγονός

Αγαπητοί δρομείς, ανυπομονούμε να σας δούμε στην γραμμή εκκίνησης!!Λίγα ακόμα πράγματα πριν τον αγώνα:

Φέρε μαζί σου το αποδεικτικό πληρωμής (μια απλή φωτογραφία στο κινητό αρκεί).

H εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου θα γίνει στο Τρόπαιο στα Λεύκτρα στις 9.00 π.μ. και η εκκίνηση του αγώνα των 6,8 χλμ θα γίνει στην πλατεία στο Λουτούφι στις 10:00π.μ.

Η μεταφορά των αθλητών από την κεντρική πλατεία (παλαιό Δημαρχείο) προς τα σημεία εκκίνησης θα γίνει με λεωφορεία της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα: Τα λεωφορεία για τον ημιμαραθώνιο θα αναχωρήσουν από τις 7:30 π.μ. έως και τις 8:00 π.μ. και για το Λουτούφι τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 9 π.μ.

Ο παιδικός αγώνας 1.500μ. για τα παιδιά γυμνασίου ξεκινάει στις 10 π.μ. από τον κόμβο Ταχιού, ενώ ο αγώνας για τα παιδιά του δημοτικού έχει εκκίνηση στην Κεντρική πλατεία της Θήβας στις 9:30 π.μ.

Οι αθλητές θα μπορούν να παραλάβουν τα πακέτα συμμετοχής από τη γραμματεία, στην κεντρική πλατεία της Θήβας, το Σάββατο 16/09 από τις 12:00 μμ έως και τις 8:00 μμ και την Κυριακή 17/09 από τις 6:45 π.μ. μέχρι και την ώρα αναχώρησης των λεωφορείων. Οι γραμματείες θα μεταφερθούν αντίστοιχα στις εκκινήσεις των δύο αγώνων για όσους αθλητές πάνε απευθείας εκεί.

Λεωφορείο θα μεταφέρει τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητριών/ ων από τα σημεία εκκίνησης στην κεντρική πλατεία, όπου θα μπορούν να τα παραλάβουν μετά τον τερματισμό.

Χημικές τουαλέτες θα υπάρχουν και στα δύο σημεία εκκίνησης των αγώνων.

Η διοργάνωση έχει φροντίσει να τοποθετήσει ανοιχτούς κάδους απορριμμάτων σε απόσταση 100-200 μέτρων μετά από όλους τους σταθμούς τροφοδοσίας, οπότε θα μπορούν όλες οι αθλήτριες/ και όλοι οι αθλητές να πετάξουν εύκολα τα πλαστικά μπουκάλια που θα παραλαμβάνουν από τους σταθμούς. Ξεκουράσου καλά πριν από τον αγώνα, πάρε ενέργεια από ένα καλό πρωινό, φρόντισε να ενυδατωθείς καλά και θα σε δούμε στη γραμμή εκκίνησης!

Η ομάδα της διοργάνωσης 2nd Sterea Run – Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα

Τα έπαθλα των νικητών πιστά αντίγραφα επιλεγμένα ένα ένα από το αρχαιολογικό μουσείο της πόλης μας. Για όσους βρεθούν στη Θήβα για τον αγώνα μια επίσκεψη στο μουσείο μας αξίζει πραγματικά!!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους 500 αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή στον 15ο Δρόμο του Επαμεινώνδα. Τετρακόσιοι περίπου δρομείς θα λάβουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο και τον μικρό αγώνα των 6,8 χλμ ενώ περίπου 100 παιδιά θα συμμετέχουν στους παιδικούς αγώνες. Δυστυχώς οι εγγραφές του αγώνα έχουν κλείσει από χθες και η οργανωτική επιτροπή κάνει κάποιες προσπάθειες να εξασφαλιστούν λίγες θέσεις ακόμα αφού η ζήτηση για συμμετοχή συνεχίζεται. Θα ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση . Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα πραγματοποιείται στα πλαίσια του 2ου STEREA RUN και είναι μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας και του Σύλλογου Δρομεων Υγειας Μαραθωνοδρόμων Θήβας.

Στην εκκίνηση του αγώνα 6,8χιλ. στην πλατεία στο Λουτουφί θα βρίσκεται η Εθελοντική ομάδα Λουτουφιου!

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ

Πρατήρια υγρών καυσίμων Βυλιωτης

Μεταλλουργία Μάνδρας Αττικής

Τsellos ανταλλακτικά αυτοκινήτων

.BALCONS

Μegaplast

Wash and More

Έργο Πράσινο , Γαβριήλ Γερονικολός

Χορηγός στο “Δρόμο του Επαμεινώνδα” το

ΘΕΑΤΡΟ all day bar

Domo Energy

O πολιτιστικός Σύλλογος Μέλισσα θα υποδεχτεί προσφέροντας τα δικά του κεράσματα στους αθλητές στην πλατεία Μελισσοχωρίου.

Ο ΣΧΟΠ ΘΗΒΑΣ θα σας περιμένει στο πρώτο σταθμό τροφοδοσίας του αγώνα. Αρωγός στην προσπάθεια για ένα δυνατό Δρόμο του Επαμεινώνδα!!!

Χορηγός στο Δρόμο του Επαμεινώνδα !!! Μαγειρείο UMAMI…

Rendacar24

Επιγραφές Παπάζογλου

Voice Μαυρίδης

Οπωροπωλειο Ξυνός

Alex’s coffee

To Iχθυοπωλείο Ο ΝΙΚΟΛΑΣ θα βρίσκεται στην εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα για να σας δροσίσει με κρύα νερά

ΓΚΕΛΗΣ

ΜΠΟΓΡΗΣ

Φανοποιείο ΚΟΝΤΗΣ

Το PAGRATIS CLUB και στη φετινή διοργάνωση θα σας περιμένει στο γνωστό σταθμό πριν το Τάχι για να σας δροσίσει λίγα χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό

Επειδή προέχει η ασφάλεια των αθλητών και η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων ΟΔΙΚ θα προσφέρει εθελοντικά το έργο της δίνοντας το παρόν στο Δρόμο του Επαμεινώνδα. Σας ευχαριστούμε!!!

Ιατρός του αγώνα ορίζεται κ.Καμούτσης Αναστάσιος του Στυλιανού, πιστοποιημένος ιατρός ΕΚΑΕ.

Ο αγώνας θα υποστηριχθεί εθελοντικά και από τις ομάδες :

Ελληνικός ερυθρός Σταυρός και

Εθελοντική ομάδα έρευνας διάσωσης δασοπροστασίας.

Ευχαριστούμε θερμά το σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ που κάθε χρόνο στηρίζει με το δικό του τρόπο τη διοργάνωση.

Art Design

ΠEΤΡΟΣ ΝΤΑΓΙΑΚΟΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ… ΓΙΑΤΙ … Από τους εθελοντές αρχίζει και τελειώνει ένας αγώνας.

Μεταλλουργία Μάνδρας.

AutoStamatopoulos

Coffe Time Σταθμός τροφοδοσίας στο Τάχι

Simple fresh

Παντοπωλείο Ζείδωρο

φροντιστήριο ΝΕΟ

Μεζεδοπωλείο Το Δημοτικόν

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content