Κινητοποίηση στην Αθήνα για τον πλειστηριασμό στη Θήβα

Στην Αθήνα στις 30 Αυγούστου κινητοποίηση για πλειστηριασμό στη Θήβα

Σε νέα κινητοποίηση για αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας στη Θήβα, αλλά με τόπο εξέλιξης της κινητοποίησης την Αθήνα, καλούν το Εργατικό Κέντρο Θήβας και άλλοι φορείς

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: «καλεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου και ώρα 10 το πρωί σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της “Do Value”, (Κύπρου 27 και Αρχιμήδους στο Μοσχάτο) ενάντια στο πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας τετραμελούς εργατικής οικογένειας στη Θήβα.


Δίνουμε συνέχεια στη μεγαλειώδη συγκέντρωση της 9ης Αυγούστου και εντείνουμε την πίεση ώστε να μπει φρένο εδώ και τώρα στον πλειστηριασμό. Καλούμε όλα τα συνδικάτα, τους φορείς, τους συμπολίτες μας από Βοιωτία, Εύβοια και Αττική να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους και να συμμετέχουν μαζικά.
Γι αυτό το λόγο το Εργατικό Κέντρο δρομολογεί λεωφορείο που θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 7.30 το πρωί από το ΚΤΕΛ της Θήβας.


Απαιτούμε από την εταιρεία:

Ακύρωση του συγκεκριμένου πλειστηριασμού.
Ρύθμιση του χρέους της οικογένειας με όρους που να μπορεί να εξυπηρετήσει.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση:
Νομοθετική απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.
Κούρεμα χρεών προς τις τράπεζες.
Ρυθμίσεις που να μπορεί να ανταποκριθεί η λαϊκή οικογένεια χωρίς να υποχρεωθεί να υποβαθμίσει περεταίρω τις ανάγκες της.
Για να μην πεταχτούν λαϊκές οικογένειες στον δρόμο, όλοι στον δρόμο του αγώνα».

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει πως: «Η επιτροπή του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς εκφράζει την αλληλεγγύη της στην οικογένεια από τη Θήβα που βρέθηκε μπροστά στον κίνδυνο να χάσει το σπίτι της και το υπερασπίστηκε μαζί με τον λαό και τα σωματεία της περιοχής με μια μαζική παλλαϊκή κινητοποίηση.


Την Παρασκευή το εργατικό Κέντρο Θήβας προχώρα σε κινητοποίηση στην dovalue με σκοπό την ακύρωση του πλειστηριασμού. Καλούμε τα σωματεία σε έμπρακτη συμπαράσταση την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 9:30πμ στον ηλεκτρικό της Καλλιθέας.


Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της οικογένειας να μην χάσει το σπίτι της. Είμαστε οι πολλοί, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, θα νικήσουμε.
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr