Καρναβάλι στο Δήλεσι – Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τανάγρας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Καρναβάλι στο Δήλεσι έφερε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους χαρίζοντας μοναδικές στιγμές κεφιού και ξεγνοιασιάς. Το Καρναβάλι στο Δήλεσι, συνεχίζει την πορεία του υπό την αιγίδα της ΔΗΚΕΤ και του Δήμου Τανάγρας, πάντα με τη συμμετοχή των Τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής.

Η Σάσα Μπάστα κέρδισε τα πλήθη με την παρουσία και τα τραγούδια της, ενώ τα εντυπωσιακά άρματα έκλεψαν και φέτος την παράσταση.

Το Δήλεσι γιόρτασε τη γιορτή των Αποκριών, παρουσία του Δημάρχου Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια, της Προέδρου της ΔΗΚΕΤ κας Μαρίας Νίκα, της Αντιδημάρχου Δηλεσίου κας Χριστίνα Κουτρούμα καθώ ςεπίσης και πολλών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον Δήμο Τανάγρας και όμορους Δήμους.

Ακόμα και χωριά όπως το Δήλεσι, μπορούν να διοργανώσουν με επιτυχία σημαντικές εκδηλώσεις για την πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου Τανάγρας και αυτό θεωρούμε ότι είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλώσης.

Αύριο, Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις με το Καρναβάλι στα Δερβενοχώρια όπου η παρέλαση των καρναβαλιστών θα πραγματοποιήθεί σε όλα τα χωριά των Δερβενοχωρίων από τη 13:00 το μεσημέρι.

Στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ στην πλατεία της Ασωπίας, με τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων του χωριού.

Τέλος στις 16:30 θα ξεκινήσει το Καρναβάλι των Οινοφύτων που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια. Μετά την παρέλαση των καρναβαλιστών θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Σάκη Αρσενίου, ο οποίος θα δώσει τον παλμό με τα τραγούδια του!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content