Γιώργος Γιαννακόπουλος για την απάντηση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων

Με έκπληξη διαβάσαμε την απάντηση του Γραφείου Επικοινωνίας και  Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου. Προς στιγμήν νόμιζα ότι πίσω από αυτόν τον βαρύγδουπο τίτλο βρίσκεται το Γραφείο Τύπου της Κυβέρνησης, του οποίου βέβαια οι δηλώσεις  γίνονται επώνυμα μέσω του εκπροσώπου του. Μόνο στο Δήμο μας έχουμε απάντηση την οποίας  δεν γνωρίζουμε τον συντάκτη της!

Όσο για τη θριαμβολογία του καθαρισμού των «Κήπων» είναι μέσα στα πλαίσια των υποχρεώσεων του Δήμου- πόσο μάλλον όταν έχουν περιέλθει στη δικαιοδοσία μας- και θα πρέπει να γίνεται τακτικά. Αν βέβαια είχε πολλά χρόνια να γίνει πώς διαμαρτυρόταν ο κύριος Δήμαρχος για τον τρόπο που έγινε παλαιότερα; Πως έγινε η τελετή παράδοσης   πρόσφατα; Και αν αναφέρεται σε προηγούμενα  χρόνια δε φέρει ευθύνη ως αντιδήμαρχος που ήταν;

Επί της ουσίας και για να σοβαρευτούμε εμείς θέσαμε συγκεκριμένη πρόταση για την αξιοποίηση των πολιτιστικών υποδομών του Δήμου μας  μέσα από χρηματοδοτούμενα προγράμματα που ήδη είναι ενεργά. Ειδικά για το θέμα των «Κήπων» που αποτελεί ένα σοβαρό και μακρόπνοο σχέδιο ανάπλασης απαιτείται ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με διευρυμένη συμμετοχή την οποία και προτείνουμε.

Πού διαπιστώνει την παραπληροφόρηση το Γραφείο επικοινωνίας του Δήμου; Αντίθετα δεν υπάρχει καμία  πληροφόρηση από το Γραφείο επικοινωνίας για μελέτες και έργα που δεν έχουν έρθει ούτε στα αρμόδια όργανα. Νομίζω είναι ώρα να  φανερωθούν και εμείς θα τα υποδεχτούμε με καλοπροαίρετη διάθεση.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content