Επίσκεψη Προοδευτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ανάληψης στο γραφείο του Δημάρχου Λεβαδέων

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων, κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα, επισκέφθηκε, σήμερα, ο Προοδευτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ανάληψης και συγκεκριμένα, η Πρόεδρος κ. Ελένη Καλομοίρη μαζί με την Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννα Τριανταφύλλου και την κ. Ευσταθία Δελίκου, μέλος του Συλλόγου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Λεβαδέων ενημερώθηκε για τη δράση του Συλλόγου και προσκλήθηκε στις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του χωριού. Ειδικότερα, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στις 6μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία της Ανάληψης αναφέρθηκε, ότι θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα, θα μοιραστούν κεράσματα από τις γυναίκες του χωριού, ενώ τα παιδιά θα στέλνουν φαναράκια με τις ευχές τους στον ουρανό και θα ακουστούν μελωδίες από την Μικτή Χορωδία «Έρκυνα» στον Ι.Ν. της Αναλήψεως. Μαζί τους θα παρευρίσκονται και 30 Λυκόπουλα με 7 Συνοδούς από τον Δήμο Κηφισιάς. 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας, αφού καλωσόρισε στο γραφείο του τον Προοδευτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ανάληψης, άκουσε προσεκτικά τις δράσεις τους για την περίοδο των Χριστουγέννων και παρότρυνε την Πρόεδρο και τα μέλη του να παραμένουν ενεργοί στη διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων αφήνοντας θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά τους. Δήλωσε, επίσης, ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους για εξέλιξη και ευχήθηκε καλή δύναμη και υπομονή στο έργο τους. 

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content