Εύβοια: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αμάρυνθο

Σε κλίμα Χριστουγέννων μπήκε η Αμάρυνθος Εύβοιας που υποδέχθηκε τις γιορτές με μία λαμπερή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

Πλήθος κόσμου το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στην εκδήλωση φωταγώγησης του εντυπωσιακού δέντρου που κοσμεί πλέον την κεντρική πλατεία της Αμαρύνθου δίνοντας πνοή αισιοδοξίας στην περιοχή.

Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν το εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων που φώτισε τον ουρανό και διασκέδασαν με την ψυχή τους στην τελετή για το άναμμα του δέντρου που διοργάνωσε ο Δήμος Ερέτριας.

photo evima

Η πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και η Αμάρυνθος ετοιμάζεται να την υποδεχθεί με φως, λάμψη και χαρά και φέτος. Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία παρουσία όλων των κατοίκων του χωριού καθώς και κατοίκων του υπόλοιπου δήμου που επισκέφτηκαν την όμορφη αυτή γιορτή στην κεντρική πλατεία της Αμαρύνθου. Το μήνυμα ειρήνης, ενότητας, αλληλεγγύης και αγάπης, έστειλε ο Δήμαρχος Ερέτριας, κύριος Ιωάννης Δημητρόπουλος και το χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη των εκδηλώσεων μιας όμορφης και Φαντασμαγορικής βραδιάς.

Οι κάτοικοι της Αμαρύνθου αντάλλαξαν χριστουγεννιάτικες ευχές τόσο μεταξύ τους όσο και με τοπικούς φορείς ενώ το κέφι και η χριστουγεννιάτικη μουσική τόνιζαν ιδιαίτερα το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Διοργανωτές, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου, με την αρωγή του Δήμου Ερέτριας και του Ν.Π.Δ.Δ. «Δαφνηφόρος Απόλλων» καθώς επίσης και άλλων συλλόγων της Αμαρύνθου, (Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου, Γυμνασίου-Λυκείου, Πολιτιστικός, Εμποροεπαγγελματικός, «Γεράνι», Αγάπης και Αλληλεγγύης, Γυναικών, Καλλιτεχνικός, «Καρναβάλι Αμαρύνθου» και Εθελοντών Δασοπυροσβεστών), οι οποίοι πρόσφεραν ο κάθε ένας ξεχωριστά να πραγματοποιηθεί μια όμορφη βραδιά. Τον Άγιο Βασίλη και φέτος συνόδευσαν οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες στην κεντρική πλατεία και με τον ερχομό του γέμισε ιδιαίτερη χαρά μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του.

evima

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr