Εκτεταμένη Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στην Αλίαρτο Βοιωτίας 

Εκτεταμένη – στοχευμένη Αστυνομική επιχείρηση χθες το πρωί σε οικισμό στην περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας 

 Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί & (1) ημεδαπή 

Εκτεταμένη – στοχευμένη Αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εντός του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, έλαβε χώρα χθες (25-09-2023) το πρωί, από ώρες 08:00 έως 11:30, σε οικισμό στην περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν (2) ημεδαποί & (1) ημεδαπή για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, έχοντας συνδέσει παρανόμως καλώδια του εμπορίου με καλώδια χαμηλής τάσης δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος του ΔΕ.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της ίδιας υπηρεσίας, του Αστυνομικού Τμήματος Αλιάρτου, της Γ΄Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, ενώ σε αυτή συνέδραμαν και υπάλληλοι του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Λιβαδειάς.   

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Οι επιχειρήσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, καθώς και στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.  

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content