Δύο νεκροί, τραυματίες και εγκλωβισμένοι μετά από κατάρρευση γέφυρας

Τραγωδία στην Πάτρα με τουλάχιστον δύο νεκρούς και έναν τραυματία από την κατάρρευση γέφυρας, σε οικισμό Ρομά. Μάλιστα, υπάρχουν και αρκετοί εγκλωβισμένοι, με τους πυροσβέστες να επιχειρούν στο σημείο.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, στη γέφυρα που βρίσκεται στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού γίνονταν εργασίες εδώ και δύο χρόνια. Από την πτώση τμήματος της γέφυρας δύο άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και αρκετοί είναι οι εγκλωβισμένοι.

Στελέχη της ΕΜΑΚ με σκύλους και πυροσβέστες ψάχνουν κάτω από τα ερείπια για επιζώντες. Τα άτομα αυτά βρίσκονταν κάτω από τη γέφυρα

Οι εικόνες που μεταδίδονται από το σημείο είναι πραγματικά συγκλονιστικές, αφού εκεί βρίσκονται συγγενείς των ατόμων που βρίσκονταν κάτω από τη γέφυρα και ψάχνουν τους δικούς τους. Μάλιστα, κάποια στελέχη της ΕΜΑΚ μόλις έβγαλαν ζωντανό έναν άνθρωπο του έδωσαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες και ένα ποτήρι νερό.

Ήδη με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ σε εφημερία, εκτός του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» μπαίνει και το νοσοκομείο του Ρίου για τη μεταφορά τραυματιών.

Οι δίδυμες γέφυρες παρουσίαζαν βλάβες και προβλήματα στατικής επάρκειας. Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2021 με κόστος 6.517.287,49 ευρώ για την επισκευή δύο γεφυρών επί της Περιμετρικής (Β601 και Κ635).

Ήδη με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ σε εφημερία, εκτός του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» μπαίνει και το νοσοκομείο του Ρίου για τη μεταφορά τραυματιών. Οι δίδυμες γέφυρες παρουσίαζαν βλάβες και προβλήματα στατικής επάρκειας. Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2021 με κόστος 6.517.287,49 ευρώ για την επισκευή δύο γεφυρών επί της Περιμετρικής (Β601 και Κ635).

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content