Αυτός είναι ο Γιώργος Γιαννακόπουλος υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων

Αυτός είναι ο Γιώργος Γιαννακόπουλος υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιαννακόπουλος Γιώργος είναι μάχιμος εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση εδώ και 23 χρόνια και είναι Διευθυντής στο 1ο Δημοτικό σχολείο Αλιάρτου.

Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην «Ειδική Αγωγή» στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές στην «Οργάνωση και διοίκηση της Εκπαίδευσης» στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Άρθρα του που αφορούν τη «Συμπεριληπτική Εκπαίδευση» στο ελληνικό σχολείο έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά επιστημονικά περιοδικά. Επίσης ως συντονιστής Προγράμματος «ERASMUS» σε πολυμελή σχολική σύμπραξη 12 χωρών έχει βραβευτεί με ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας(European Quality Label).

Είναι ενεργό μέλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων τα τελευταία 13 χρόνια και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής στο Δήμο μέχρι σήμερα.

Συμμετέχει στην Επιτροπή Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και δραστηριοποιείται σε αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς. Είναι παντρεμένος με τη ψυχολόγο Δήμητρα Χαροκόπου και έχει δύο παιδιά.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content