Ζήτησαν από την τεχνητή νοημοσύνη να τους δείξει πώς μοιάζει η κόλαση και η απάντηση δεν τους άρεσε καθόλου

Ένα βίντεο που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη έδειξε στους ανθρώπους πώς θα έμοιαζε η κόλαση και, όπως είναι λογικό, άφησε τους ανθρώπους να αισθάνονται αρκετά ανήσυχοι.

Τελευταία έχει δημιουργηθεί μια δημοφιλής τάση στο TikTok όπου οι χρήστες ζητούν από την AI να απεικονίσει ορισμένα πράγματα, τα όποια οι άνθρωποι δυσκολεύονται να φανταστούν. Μερικά από αυτά είναι, για παράδειγμα, πως μοιάζει ο τέλειος άνδρας ή η τέλεια γυναίκα, πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς την τεχνολογία, πώς θα ήταν η Γη μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο κλπ.

Ένα νέο βίντεο κυκλοφορεί στο X αφού ένας λογαριασμός ζήτησε από την AI να απεικονίσει πώς μοιάζει η κόλαση. Το βίντεο, που μοιράστηκε ο λογαριασμός Historic Vids, δείχνει πολλά ταλαιπωρημένα χέρια σε έναν στενό σκοτεινό χώρο, που φτάνουν ψηλά για να πιάσουν ένα σώμα που γλιστράει προς το μέρος τους. Το κλιπ απεικονίζει στη συνέχεια ένα πρόσωπο που ουρλιάζει και ένα άλλο που είναι εξαιρετικά παραμορφωμένο.

Αξίζει να αναφερθεί και ο θόρυβος που υπάρχει σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον. Εκατοντάδες φωνές, ουρλιαχτά και κραυγές μαζί με άλλους ήχους που δεν μπορείτε να διακρίνετε.

Σίγουρα μοιάζει με το τελευταίο μέρος που θα ήθελες να πας όταν όλα τελειώσουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Οι χρήστες του Twitter είχαν ανάμεικτα συναισθήματα για το κλιπ, με τους περισσότερους να μένουν τρομοκρατημένοι. Ένα άτομο είπε: «Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απόψε», ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε: «Μοιάζει με την τρελή κατάσταση που επικρατεί στα μαγαζιά την Black Friday».

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content