Βοιωτία: «Θέλω να τον σκοτώσουν» – Ξεσπά η μητέρα του 17χρονου

«Είμαι χαροκαμένη. Ποιος θα μου φέρει το παιδί μου πίσω; Δεν θέλω να ξαναβγεί στην κοινωνία. Ούτε τον ήλιο να μην έβλεπε» λέει η μητέρα του 17χρονου για τον αστυνομικό.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο αστυνομικός, η μητέρα του 17χρονου που έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του 41χρονου στο Λεοντάρι Βοιωτίας, ξέσπασε εκφράζοντας την οργή της για αυτή την εξέλιξη.

«Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του παιδιού μου; Θα του άρεσε να το κάνουν στο παιδί του; Να τον σκοτώσουν και να το νεκροφιλήσει; Ένα παιδί πονόψυχο. Δούλευε και πήγαινε σχολείο» είπε στον Alpha η κυρία Τασία.


«Να τον σκοτώσουν, να μην ξαναδεί τον ήλιο»

«Θέλω να τον σκοτώσουν. Γιατί είμαι χαροκαμένη. Ποιος θα μου φέρει το παιδί μου πίσω; Δεν θέλω να ξαναβγεί στην κοινωνία. Ούτε τον ήλιο να μην έβλεπε» προσθέτει.

«Πάντα του έλεγα να μην οδηγεί»

Από την πλευρά της, η νονά του 17χρονου, κυρία Μάγδα, ανέφερε τα εξής: «Πάντα τον συμβούλευα, τον μάλωνα να μην οδηγεί. Μου έλεγε »πρέπει να οδηγήσω για να πάω για δουλειά».

Αναγκάστηκε από τα 15 του, όταν πέθανε ο πατέρας του, να πάει για δουλειά για να βοηθήσει την υπόλοιπη οικογένεια του.

Ο αστυνομικός αυτός αφαίρεσε μία ζωή, χωρίς να ελέγξει τίποτα. Λυπάμαι για τη Δικαιοσύνη. Αυτό το παιδί δεν έρχεται πίσω».

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content