Βοιωτία: ¨Έφυγε” ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Από τον Δημήτρη Ζαχαρόπουλο

Καλό ταξίδι πρώην πρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, πρώην μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, πρώην Α! Αντιπρόεδρε της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Καλό ταξίδι στον άνθρωπο που αναβάθμισε τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς. Στον άνθρωπο που επί των ημερών του ο Σύλλογος βρήκε τη δική του στέγη ένα στολίδι όπως το χαρακτηρίζουν πολύ με αγορά και αποπεράτωση 4 ορόφου κτιρίου επί της οδού Στρατηγού Ιωάννου.

Ως δραστήριος με πνεύμα ανήσυχο και ανάγκη για δημιουργία δημιούργησες και ίδρυσες το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα Μουσείο Παλαιών Επαγγελμάτων στους 2 ορόφους του κτιρίου κρατώντας ζωντανή στη μνήμη όλων μας την ιστορία των παλαιών εμπόρων της πόλης μας, καθώς και την δημιουργία ενός πολυτελούς βιβλίου παλαιών επαγγελμάτων υπό την έκδοση του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς.

Καλό ταξίδι σε έναν πολυσχιδη και δραστήριο επιχειρηματία στον άνθρωπο που έφερε τις πρώτες εντοιχισμενες κουζίνες SIEMENS δεκαετία 80 που ομόρφυνα τα εφηβικό μας ξενύχτια GREY Sky που έφερε ΌΛΟΥΣ τους μεγάλους ζωγράφους και γλύπτες στη Λιβαδειά ART PRISMA την πρώτη αλυσίδα επωνύμων γυαλικων COSTA BODA για να καταλήξει κάνοντας τον κύκλο του σε ένα μαγαζί cafe-bar στολίδι στο πεζόδρομο το 22.

Τελικά πρόεδρε αυτό το πάρτυ που γινόταν χτες στο μαγαζί και σε όλο τον πεζόδρομο ήταν όλο για σένα. Καλό ταξίδι πρόεδρε, φίλε, γείτονα Κώστα Παπασπύρου. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη. Υπομονή και κουράγιο στην οικογένεια.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content