Τούρκοι Κατάσκοποι στην βάση του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο

Διαστάσεις έχει λάβει το κατασκοπευτικό θρίλερ με τη σύλληψη των δύο Τούρκων για κατασκοπεία, αφού «σήκωσαν» μη επανδρωμένο αεροσκάφος πολύ κοντά στη βάση του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο.

Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ακολούθησε η σύλληψη των δύο Τούρκων, μετά από μήνυση που υπέβαλε το Πολεμικό Ναυτικό σε βάρος τους για κατασκοπεία, υποστηρίζοντας πως επόπτευαν από αέρος με drone τη ναυτική βάση στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega πρόκειται για δυο άτομα ηλικίας 58 και 48 ετών, οι οποίοι ήρθαν για τουρισμό στη χώρα μας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα στοιχεία της ταυτότητάς τους είναι γνήσια και δεν έχουν δώσει ψεύτικα ονόματα.

Σε δήλωσή του στο Newsbomb.gr, ο δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης ανέφερε πως τόσο ο Δήμος όσο και οι κάτοικοι του Πόρου έμαθαν για το περιστατικό από τα δημοσιεύματα.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το θέμα και το πληροφορηθήκαμε και εμείς από τα δημοσιεύματα, τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και οι κάτοικοι», ανέφερε ο κ. Δημητριάδης.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content