«Το κρίμα στο λαιμό σου», το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε η Σταυρούλα πριν πεθάνει

Αποκαλυπτικό είναι το σημείωμα που φέρεται να άφησε η Σταυρούλα από την Κυψέλη , της οποίας η σορός βρέθηκε στον Πόρο.

Ιδιόχειρο σημείωμα της Σταυρούλας από την Κυψέλη, αποκαλύπτει ότι η 53χρονη Σταυρούλα ζούσε μία κόλαση από νεαρή ακόμα ηλικία.

Το σημείωμα δείχνει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν, καθώς μέσα από το σημείωμα απευθύνεται σε κοντινό της άτομο, τονίζοντας ότι το γεγονός ότι την εγκατέλειψε της στοίχισε ακριβά.

Την ημέρα της εξαφάνισής της, μάρτυρας είχε δει τη γυναίκα να βουτά στη θάλασσα στον Φλοίσβο, ενώ το πτώμα της βρέθηκε μέρες μετά την εξαφάνισή της στον Πόρο.

Η 53χρονη έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και κρίνεται πιθανό να της προκάλεσαν αδιαθεσία και να μην πρόλαβε να αντιδράσει ενώ βρισκόταν στη θάλασσα.

Η επιστολή της Σταυρούλας

Σύμφωνα με τον ALPHA, η συγκάτοικος της Σταυρούλας εντόπισε στα προσωπικά της αντικείμενα μία επιστολή η οποία έχει δοθεί σε γραφολόγο. Σύμφωνα με την γραφολόγο, το σημείωμα αναφέρεται σε πρόσωπο της οικογένειάς της:

«Γιατί δεν με έβαλες στο Δημόσιο; Ένα μεγάλο “γιατί;”. Ό,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. Είχα μαθησιακά προβλήματα, μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας έβγαλα 17,7. Φεύγω χωρίς χρήματα. Τα τραύματα στην ψυχή μου δεν έκλεισαν ποτέ.

Με εγκατέλειψες. Ο αδερφός σου στον (όνομα). Η (όνομα) ήταν η βοήθεια και είχες δώσει τον λόγο σου. Δεν με ήθελες ποτέ. Γιατί; Φεύγω με αξιοπρέπεια, το κρίμα στο λαιμό σου. Η ζωή μου ήταν κόλαση. Σε ευχαριστώ.

Υ.Γ. Πολλή βία λεκτική, Με μείωνες, μου έσπασες τη μύτη. Όλοι δύο μέτρα κάτω από τη Γη θα πάμε, γέρασες, σε λυπάμαι».

dnews

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content