Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων ανακοίνωσε ο Γιώργος Γιαννακόπουλος

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων ανακοίνωσε ο κ. Γιώργος Γιαννακόπουλος – Τιμά με τις δηλώσεις του τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Γιώργο Ντασιώτη

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιεών και δάσκαλος στο επάγγελμα, ο έμπειρος και αγαπητός κ. Γιώργος Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσα από ανακοίνωσή του στα social media, ως Υποψήφιος Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων.

Στενός συνεργάτης του απερχόμενου Δημάρχου κ. Γιώργου Ντασιώτη, ο κ. Γιαννακόπουλος στην πρώτη του, επίσημη ανακοίνωσή του τον τιμά με την αναφορά και αναγνωρίζει το σπουδαίο του έργο.


Όλη η ανακοίνωσή του:

Σε μια δύσκολη περίοδο για τους θεσμούς διοίκησης, όπως είναι η τοπική αυτοδιοίκηση γίνεται επιτακτική η ανάγκη κινητοποίησης όλων , έτσι ώστε να μπορέσει ένας δήμος να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες που ολοένα διευρύνονται.

Η καθημερινότητα είναι μια συνεχής μάχη που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σε επίπεδο χρηματοδότησης, έργων υποδομής και πόρων που πρέπει να εξασφαλιστούν για να αποδοθούν στους δημότες και να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο και το μέλλον τους.

Ο Δήμος Αλιάρτου –Θεσπιέων σε αυτά τα χρόνια καταφέρνει, παρά τις αντίξοες οικονομικές και πρόσφατα υγειονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, να διαχειριστεί με σύνεση και μεθοδικότητα την υπάρχουσα κατάσταση αξιοποιώντας κάθε επενδυτικό εργαλείο.

H θετική συμβολή του απερχόμενου δημάρχου Γιώργου Ντασιώτη όλα αυτά τα χρόνια, προς αυτή την κατεύθυνση ήταν καθοριστική, αφήνοντας μια σημαντική παρακαταθήκη στο Δήμο μας. Οι γνώσεις και η εμπειρία του θα είναι πολύτιμες για μας. Σε αυτό τον καθημερινό αγώνα προσωπικά έχω δηλώσει παρών συμμετέχοντας σε πολλές δραστηριότητες της δημόσιας ζωής. Στην Τοπική αυτοδιοίκηση, στην εκπαίδευση , σε κοινωνικές δομές, σε πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς.

Πιστεύω ότι μόνο με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς και ομαδικό πνεύμα μπορούμε να διατηρήσουμε το Δήμο μας και να τον αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο. Αυτό είναι το μήνυμα που εισπράττω από την τοπική κοινωνία, από τους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ καθημερινά, οι οποίοι με ενισχύουν και με στηρίζουν.

Γι’ αυτό απευθύνω ένα κάλεσμα προς τους συνδημότες μου να προχωρήσουμε μαζί γιατί όλοι χρειαζόμαστε σε αυτή τη προσπάθεια. Κάθε φωνή και πρόταση είναι καλοδεχούμενη σε αυτή την πορεία διαλόγου μέχρι τις δημοτικές εκλογές. Με οδηγό την εμπειρία και την ανανέωση, ανοίγουμε μια νέα προοπτική στη τοπική μας κοινωνία για το μέλλον των παιδιών μας.
Αγαπητοί πολίτες του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων , με το βάρος της ευθύνης που υποδηλώνει η θέση του Δημάρχου, καταθέτω την υποψηφιότητά μου και ζητώ την υποστήριξή σας.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr