Τίμηση Παρελθόντος, Αναγνώριση Παρόντος: Η Συνάντηση της Δ.Α. Βοιωτίας και Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, τα στελέχη της Διμοιρίας της Δ.Α. Βοιωτίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο πάντα φιλόξενο Famiglia Voglis , υπό την αιγίδα της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας , μέλη της διοίκησης της οποίας τυγχάνουν και μέλη της διμοιρίας επί σειρά ετών.

Η Ένωσή μας στη σημερινή της μορφή, προήλθε από τα παλικάρια της διμοιρίας που πήραν ένα βράδυ πριν 15 χρόνια την απόφαση να αλλάξουν τα συνδικαλιστικά δεδομένα στο νομό, κόντρα σε όλους και ολα, εκπληρώνοντας τη θέληση μεγάλης πλειοψηφίας συναδέλφων. Έκτοτε, η διμοιρία Βοιωτίας αποτελεί την καρδιά της Ένωσής μας και την εμπροσθοφυλακή της Δ.Α. Βοιωτίας.

Μετά το πέρας του οικογενειακού γεύματος, σειρά είχε η απόδοση ευγνωμοσύνης και τιμής στο παλαιότερο στέλεχος της Διμοιρίας, το οποίο δυστυχώς για όλους εμάς, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να παραχωρήσει τη θέση του σε νεότερους συναδέλφους.

Σε κλίμα συγκίνησης, σύσσωμη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας παρουσία των παλικαριών, νέων και παλαιότερων, απέδωσε στον Αντιπρόεδρο του Σωματείου μας Ανθυπαστυνόμο Γιαννούλη Νικόλαο τιμητική πλακέτα για τα 20 συναπτά έτη συμμετοχής και προσφοράς στη Διμοιρία Βοιωτίας.

Έχοντας συμμετάσχει με πρωταγωνιστικό ρόλο, σε όλες τις επιχειρήσεις που διατάχθηκε να φέρει εις πέρας η διμοιρία Βοιωτίας, από τον Έβρο μέχρι την Κέρκυρα, την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα η πολυεπίπεδη συνεισφορά του θα μνημονεύεται στο πέρασμα των ετών. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν το σεβασμό και την αγάπη ΟΛΩΝ μας στο πρόσωπο του.

Το χθεσινό χειροκρότημα όλων των συναδέλφων ήταν η καλύτερη εκδήλωση αναγνώρισης και σεβασμού για την αξιοζήλευτη αυτή σταδιοδρομία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που εκφράστηκε χωρίς λόγια. Θα λείψει σε όλους μας. Μπορεί να μην βαδίζει πια στις γραμμές μας κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, θα είναι όμως πάντα ανάμεσα μας με άλλη ιδιότητα, ως ο εκφραστής των αιτημάτων των συναδέλφων της διμοιρίας προς τη διοίκηση.

Για τα επόμενα χρόνια, πάντα ένας από εμάς

Ζάχος Καρακώστας

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content