Θρήνος στη Μύκονο: Πέθανε πασίγνωστος DJ

Στο πένθος βυθίστηκαν οι Κυκλάδες στο άκουσμα της είδησης του θανάτου ενός από τους πιο γνωστούς DJ που έκανε καριέρα εδώ και χρόνια στα νησιά. Όπως γράφει το Cyclades 24, ο Έλληνας DJ έφυγε έφυγε χτες το βράδυ από τη ζωή. Μία είδηση που ήρθε να μας ταράξει, όταν πληροφόρησε την ξαφνική και αναπάντεχη “φυγή” ενός νέου ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στο djing.

Eξαίρετο παιδί, μοναδικός στη δουλειά του, με μεγάλη καρδιά αλλά οι πληροφορίες του Cyclades24.gr, αναφέρουν ότι τον πρόδωσε.

Ο ίδιος με τις μουσικές επιλογές του, «έντυσε» τα βράδια πολλών μαγαζιών στις Κυκλάδες, Μύκονος, Άνδρος για περισσότερα από 20 χρόνια, Σαντορίνη και η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι ξανά στις Κυκλάδες και πιο συγκεκριμένα στο νησί της Μυκόνου, στο οποίο επέστρεψε για να εργαστεί σεζόν.

Οι φίλοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν τη συντριβή τους για τον αδόκητο χαμό του, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του και το πόσο θα τους λείψει το χαμόγελό του και η δουλειά. Μόνο όμορφες στιγμές έχουν να θυμούνται από τον Διονύση(Σακη) Κουταβά γνωστό και Dion.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content