Θρίλερ με ανθρώπινα μέλη: Ψάχνουν σε καφετέριες και σουπερμάρκετ για τη λύση του γρίφου

Αποκάλυψη: Ψάχνουν σε δύο καφετέριες και σουπερμάρκετ στο Ρέθυμνο για το θρίλερ με τα ανθρώπινα μέλη στα Χανιά

Σε δύο καφετέριες της περιοχής του Ρεθύμνου και σούπερ μάρκετ στην ίδια περιοχή της Κρήτης  έχουν στραφεί – όπως αποκαλύπτει το in – οι έρευνες  της ΕΛ.ΑΣ.  για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος με θύμα άνδρα ασιατικής καταγωγής  (πιθανόν από Πακιστάν ή Αφγανιστάν) στην Κρήτη.

Η έρευνα των αρχών έχει επικεντρωθεί  σε αυτά τα καταστήματα –με εξέταση καμερών , συγκέντρωση μαρτυριών υπαλλήλων κλπ – ύστερα από την ανακάλυψη αποδείξεων  από τις εν λόγω επιχειρήσεις  μέσα στις σακούλες με  μέλη  της σορού του αλλοδαπού  που έχουν εντοπισθεί  τα τελευταία 24ωρα στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) στο Ακρωτήρι  Χανίων.

Μάλιστα επιχειρείται να γίνει συνδυασμός του δρομολογίου του απορριμματοφόρου από το Ρέθυμνο που μετέφερε  τις εν λόγω σακούλες με  τις διευθύνσεις των εν λόγω καταστημάτων προκειμένου να προσδιορισθεί με σχετική ακρίβεια η περιοχή  που διέμεναν ή εκινείτο ο δράστης και το θύμα .

Με κύριο πρόβλημα  ότι η ανθρωποκτονία  διαπράχθηκε προ μίας περίπου  εβδομάδας  κι υπάρχει ζήτημα με τη διατήρηση του οπτικού υλικού περισσότερο από 7-8 ημέρες από  κάμερες καταστημάτων  ενώ πιθανόν και οι αγορές  του δράστη ή άλλου σχετιζόμενου προσώπου να είναι προγενέστερες.

Τι αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Ακόμη σύμφωνα με τους αστυνομικούς , ζητούμενο   είναι   γιατί ο δολοφόνος έριξε τις σακούλες  σε κάδους για την διαχείριση , διαλογή κι ανακύκλωση στερεών αποβλήτων και όχι σε κοινούς κάδους απορριμμάτων οπότε  και ο εντοπισμός των μελών της σορού του δολοφονηθέντος θα ήταν πιθανόν πιο δυσχερής.

Με τις έρευνες των αξιωματικών της Ασφάλειας Χανίων σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους στο Ρέθυμνο να  εστιάζονται  σε περιπτώσεις αλλοδαπών στην περιοχή του Ρεθύμνου –  απασχολούνται σε αγροτικές εργασίες, ξενοδοχειακές μονάδες, εργοστάσια κλπ – που μπορεί να έχουν εξαφανισθεί.  Χωρίς όμως μέχρι τώρα να υπάρχει κάποια σχετική , ασφαλής πληροφορία.

Θρίλερ δίχως τέλος

Το θρίλερ  ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης όταν εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ Ακρωτήρι, εντόπισαν ένα ανθρώπινο κρανίο κατά τη διαδικασία της διαλογής των απορριμμάτων.

Σοκαρισμένοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και άρχισε η έρευνα για τα υπόλοιπα μέλη του δολοφονηθέντος.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν τις σακούλες στο εργοστάσιο και μέχρι σήμερα έχουν βρεθεί, εκτός από το κεφάλι του άτυχου άνδρα,  τα πόδια του, τα σπλάχνα του και μέρος του κορμού του (ισχίο και μέση) διασκορπισμένα σε διαφορετικές σακούλες.

Η έρευνα εστιάζεται στον εντοπισμό των άνω άκρων  του θύματος για τον προσδιορισμό των αποτυπωμάτων του. Με μικρές όμως πιθανότητες ταυτοποίησης του γιατί ίσως δεν ήταν σεσημασμένος ώστε να υπάρχει σχετική συγκριτική καταγραφή

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr