Θλίψη στη Θήβα για το χαμό του Λάμπρου

Η Θήβα σήμερα βυθίστηκε στη θλίψη και τον πόνο. Μια σκιά καλύπτει την πόλη μας, μια σκιά που φέρνει τον αέναο καημό της απώλειας. Ο Λάμπρος, ένας νέος άνδρας με την καρδιά γεμάτη από όνειρα και τη ζωή μπροστά του, έφυγε από τη ζωή σε μια ηλικία που ακόμα οι περισσότεροι από εμάς ονειρευόμαστε για το μέλλον.

Ήταν ένας παλικάρι με ψυχή μαχητή, ένας πολεμιστής που αντιμετώπισε το “θηρίο” με αξιοθαύμαστο θάρρος και ανδρεία. Καθημερινά, στις στιγμές που ο πόνος έσφιγγε σαν δεσμά τα σωθικά του, ο Λάμπρος σηκωνόταν με την αποφασιστικότητα ενός πολεμιστή και προσέφερε τον αγώνα του στη μάχη για τη ζωή. Με κάθε ανάσα, με κάθε χτύπημα της καρδιάς του, εκείνος έδειχνε τη δύναμη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Το όνομά του έγινε σύνθημα ελπίδας και αντοχής  . Οι φίλοι του, η οικογένειά του, κάθε άνθρωπος που τον γνώριζε, ενώθηκαν γύρω από το πάθος του να ζήσει, τον αγώνα του για κάθε στιγμή της ζωής του. Και παρόλο που ο Λάμπρος άφησε αυτόν τον κόσμο πολύ νωρίς, η παρουσία του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές των ανθρώπων που τον αγάπησαν.

Τα δάκρυα κυλούν σαν ποτάμια από τα μάτια των ανθρώπων που αγάπησαν τον Λάμπρο

Ας κρατήσουμε το φως της μνήμης του Λάμπρου ζωντανό, ας το αναδείξουμε σαν ένα φάρο που θα μας καθοδηγεί  .

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους γνωστούς και φίλους

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content