Θεσσαλονίκη: Το γράμμα που φέρεται να έδωσε η Γεωργία στον 39χρονο όταν έμαθε ότι είναι έγκυος

Ένα γράμμα το οποίο φέρεται να έδωσε στην 39χρονο σύντροφό της η Γεωργία αποκάλυψε η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πρόκειται για ένα ιδιόχειρο γράμμα το οποίο φέρεται να έγραψε η 41χρονη πριν από λίγο καιρό, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος από τον 39χρονο και το οποίο απευθύνεται σε αυτόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», το γράμμα παρέδωσε σε δημοσιογράφο της εκπομπής ο ίδιος ο 39χρονος.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος, το συγκεκριμένο γράμμα δόθηκε στον δημοσιογράφο από τον ίδιο τον 39χρονο την περασμένη Δευτέρα αμέσως μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή.

Ο 39χρονος κατηγορούμενος, πιθανότατα παρέδωσε το γράμμα στον δημοσιογράφο προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών και να βγει από τον «κάδρο» για τη δολοφονία της 41χρονης γυναίκας.

Το γράμμα που φέρεται να έστειλε η 41χρονη Γεωργία στον σύντροφό της

«Αγάπη μου…

Φόρεσα το άρωμά σου και φεύγω…

Την στιγμή που θα γυρίσεις, εγώ δεν θα είμαι εδώ, ούτε θα έρθω μετά τη δουλειά…

Γίνανε τόσο πολλά αυτές τις μέρες που είναι άδικο να μην έχουμε λίγο χρόνο ακόμα…

Ξέρεις ποιο τραγούδι ακούω τώρα;

Το “Φως” του Κότσιρα.

Παλεύω κάθε μέρα με τους δαίμονες και προσπαθώ να τους διώξω, για να μησ σε κουράζω, να μην σε πρήζω, να μην σε απομακρύνω.

Σε ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις για μένα, για όλα όσα είσαι για μένα, για όλα όσα είμαι μαζί σου και για πολλά πολλά άλλα.

Σ΄αγαπώ».

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content