Τέμπη: Τα λόγια της 34χρονης μητέρας πριν χάσει τη ζωή της μέσα στο τρένο.

Η 34χρονη Αθηνά ,μητέρα ενός παιδιού ,είχε την ατυχία να βρίσκεται μέσα στο τρένο που σκόρπισε τον θάνατο.

Η 34χρονη μητέρα συνταξίδευε μαζί με τον σύζυγο της, ο οποίος κατάφερε να σωθεί από το μοιραίο δυστύχημα ,ωστόσο χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Τη δυσάρεστη είδηση, του θανάτου της αγαπημένης του συζύγου ,την έμαθε την μέρα της κηδείας της.

Ο αδερφός της Αθηνάς συγκλονίζει μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές της αδερφής του ,που όταν έγινε η σύγκρουση και έπεσε το σκοτάδι ,το μόνο που κατάφερε να φωνάξει , ήταν: ”Νίκο, το μωρό…”

«Στη μέση του βαγονιού ήταν. Ο γαμπρός μου τη στιγμή της σύγκρουσης σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Και με το που σηκώθηκε, έκανε ένα δυο βήματα κι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο. Εκεί σκοτείνιασαν όλα και εκεί – από ό,τι μου είπε ο γαμπρός μου – η αδελφή μου φώναξε “Νίκο το μωρό”. Εκεί χάθηκαν όλα. Ο γαμπρός μου έμαθε για τον θάνατο της Αθηνάς ανήμερα της κηδείας» συγκλονίζει ο αδερφός της Αθηνάς, μιλώντας στο «Tlive».

«Η αδελφή μου ήταν η πιο άτυχη από όλα τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε με τρένο, είχε καιρό να ταξιδέψει. Είχαν πάει στους θείους μου στην Αθήνα για τριήμερο αλλά δεν πρόλαβαν. Ευτυχώς που δεν το πήραν μαζί τους το μωρό» λέει συγκινημένος ο Βασίλης Κατσάρας.

«Θέλω να μπουν φυλακή όλοι τους»
«Τιμωρία δεν υπάρχει. Δεν θα μας απαλύνει τον πόνο. Ούτε τα λεφτά για τα μέτρα που δεν θα εφαρμοστούν ποτέ… Θα ήθελα να μπουν φυλακή όλοι τους. Είναι το ελάχιστο, το μηδαμινό η τιμωρία αυτή. Δεν θα φέρει πίσω την αδελφή μου, ούτε τα άλλα παιδιά. Για τις ψυχές τους… Δικαίωση» λέει για το τι θα ήθελε για τους υπεύθυνους της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr