Γιαγιά 20χρονου Γεράσιμου, μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι: Μας είπαν να είμαστε έτοιμοι για όλα

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος φοιτητής του ΑΠΘ, Γεράσιμος Ιάσονας Γεωργιάδης,που ταξίδευε στο πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου.

Σημειώνεται, πως από τη μετωπική σύγκρουση ο νεαρός εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο του βαγονιού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά στο κεφάλι και από την 1η Μαρτίου δίνει «μάχη» στη ΜΕΘ και αποτελεί τον μόνο επιβάτη από το πρώτο βαγόνι που επιβίωσε.

Η γιαγιά του Γεράσιμου είπε πως ο εγγονός της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και παρότι αρχικά υπήρχαν πληροφορίες για ενθαρρυντικές ενδείξεις και ότι θα μπορούσε να αποσωληνωθεί, κάτι τέτοιο-δυστυχώς-δεν ισχύει τελικά…

«Τα ίδια είναι το παιδί… Στείλαμε στο Βοστόνη τις εξετάσεις του και στην πρώτη αξονική μας είπαν ότι είναι νεκρό, στη δεύτερη μας είπαν πως ελαφρώς κάτι δείχνει, καλύτερο θα είναι άλλη αξονική. Τώρα θα στείλω τις εξετάσεις και σε άλλο πανεπιστήμιο για να δούμε τι εξέλιξη θα έχουμε. Είναι βαριά το παιδί μας», είπε αρχικά, μιλώντας στο Star η γιαγιά του 20χρονου Γεράσιμου-Ιάσονα.

Παράλληλα, η γιαγιά του μιλώντας για τον Γεράσιμο είπε πως «ήταν αριστούχος, έβγαλε το μουσικό σχολείο, μάθαινε φτωχά παιδάκια όργανα που δεν είχαν λεφτά.

Ένα αγγελούδι, γελαστό, ζεστό… Εμείς πιστεύουμε στον Χριστό, όλη η οικογένεια και ο γιος μου που ήταν ιπτάμενος εκπαιδευτής στα F-16 και έχει δει θαύματα την ώρα που σκοτώνονταν με τα αεροπλάνα μπροστά του.

Μας είπαν ότι το παιδί δεν είναι καλά, μας είπαν να είμαστε έτοιμοι για όλα. Όλη η Ελλάδα και τα μοναστήρια προσεύχονται. Τον γιο μου τον ξέρουν όλα τα μοναστήρια».

dnews

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content