Τέμπη: Ο δικηγόρος της Ιφιγένειας περιγράφει την πιο δύσκολη στιγμή – «Όταν άνοιξα το τσαντάκι της είδα…»

«Είδα τα κλειδιά της, το πορτοφολάκι της και ένα λαχείο…».

Η Ιφιγένεια Μήτσκα ήταν ανάμεσα στα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη. Η 23χρονη βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας μαζί με τον σύντροφό της.

Είχαν περάσει μαζί το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και επέστρεφαν στα σπίτια τους.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! εξιστορώντας την πιο δύσκολη στιγμή του.

«Από τις πιο δύσκολες στιγμές ήταν αυτή που παρέλαβα από το αστυνομικό τμήμα το τσαντάκι του κοριτσιού. Όταν το άνοιξα, είδα τα κλειδιά της, το πορτοφολάκι της και ένα λαχείο που είχε ημερομηνία κλήρωσης την 28η Φεβρουαρίου 2023. Αυτό που κληρώθηκε όμως για εκείνη τη μοιραία ημέρα ήταν μια θέση στον ουρανό» αποκάλυψε ο δικηγόρος, Στέλιος Σούρλας.

«Σας εκλιπαρώ, σώστε την»

Αναφέρθηκε παράλληλα και στην τεράστια προσπάθεια του συντρόφου της 23χρονης να τη σώσει, λίγα λεπτά μετά τη φονική σύγκρουση.

«Ο σύντροφός της προσπάθησε με όλη τη δύναμή του να τη βοηθήσει. Πάλευε με νύχια και με δόντια να τη βγάλει από την Κόλαση. Δεν μπόρεσε. Το βαγόνι ήταν σε ανηφόρα, η Ιφιγένεια ήταν εγκλωβισμένη και φοβόταν μην της κάνει κακό. Όταν έφτασαν οι διασώστες, το πρώτο πράγμα που τους είπε εκείνος ήταν: ‘Σας εκλιπαρώ, σώστε την!’» περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content