Σύσκεψη για την Κωπαΐδα συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Π. Ντασιώτης :
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 24/1/24, η πρώτη σύσκεψη με αντικείμενο την Κωπαϊδα, στο Διοικητήριο στη Λιβαδειά.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Δήμαρχοι, Αλιάρτου-Θεσπιέων Αραπίτσας Γεώργιος, Ορχομενού Τζαβάρας Γεώργιος, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και συνεργάτες τους, τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε. και οι υπεύθυνοι διαχειριστές της άρδευσης και συντήρησης των αντλιοστασίων του κάμπου.
Τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του κτήματος και δόθηκαν απαντήσεις, καθώς επίσης καθορίστηκαν και οι επόμενες ενέργειες που απαιτούνται από όλες τις πλευρές.
Συγκάλεσα σήμερα αυτή τη σύσκεψη με τους Δημάρχους και τους συνεργάτες τους, προκειμένου να θέσουμε στο τραπέζι, εγκαίρως, όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν στο Κωπαϊδικό πεδίο.
Οι άνθρωποι που μας ενημέρωσαν, έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης και η επιθυμία, τόσο του Περιφερειάρχη, Φάνης Σπανός όσο και η δική μου, είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να έχουμε τα πραγματικά δεδομένα προκειμένου η συνεργασία μας να είναι αποδοτική.
Έχοντας υπόψη την ΑΝΥΔΡΗ περίοδο που διανύουμε και τη ΧΑΜΗΛΗ ΣΤΑΘΜΗ όλων των ταμιευτήρων, συμφωνήσαμε πως το επίπεδο της συνεργασίας μας πρέπει να είναι ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ για να είμαστε χρήσιμοι.
Τα ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ του κάμπου, μέχρι την έναρξη της αρδευτικής περιόδου θα είναι ετοιμοπόλεμα, καθώς και η εγκατάσταση παροχής νερού από το ΜΟΡΝΟ.
ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ φαίνεται να αντιμετωπίζουμε με το πλωτό αντλιοστάσιο της Υλίκης και όλες μας οι δυνάμεις στρέφονται στην επίλυσή τους και στην αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων.
Για τη ΒΕΛΤΙΩΣΗ της ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ συμφωνήσαμε σε συνέργειες που θα αποδώσουν καλά αποτελέσματα.
Παρόμοιες συσκέψεις θα ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ με τους ίδιους, αλλά και με άλλους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να βρούμε όλοι κοινό βηματισμό σε κοινά προβλήματα.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content