Συνελήφθη στη Λιβαδειά μέλος συμμορίας για πολλά αδικήματα

Συνελήφθη Κατηγορούμενο Άτομο στη Λιβαδειά Βοιωτίας: Στερούταν Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας και Αντιμετωπίζει Σοβαρές Κατηγορίες

Την απογευματινή ώρα της 6ης Νοεμβρίου 2023, η αστυνομία της Λιβαδειάς Βοιωτίας συνέλαβε ένα άτομο, κατηγορούμενο για σοβαρά αδικήματα, ενώ παράλληλα στερούταν αστυνομικού δελτίου ταυτότητας. Εκκρεμούσαν ενάντιά του τα ακόλουθα:

  1. Ένταλμα Σύλληψης από το Ανακριτικό Πλημμελειοδικείο Θηβών: Κατηγορήθηκε για σύσταση και συμμορία, ληστεία, κλοπή και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.
  2. Απόφαση Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας: Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης διάρκειας ενός (1) έτους για αδίκημα κλοπής.
  3. Αποφάσεις Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θηβών: Καταδικάστηκε σε περιορισμό σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων. Συγκεκριμένα, καταδικάστηκε σε τέσσερα (4) έτη φυλάκισης για αδίκημα σύστασης και συμμορίας, ληστείας και οκτώ (8) έτη φυλάκισης για αδίκημα σύστασης και συμμορίας, παρακώλυσης συγκοινωνιών, ληστείας, διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και απλής σωματικής βλάβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Η αστυνομία συνεχίζει να διασφαλίζει την ασφάλεια της περιοχής και να εφαρμόζει το νόμο με αυστηρότητα.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθη ένα άτομο, χθες (06-11-2023) απογευματινές ώρες στην Λιβαδειά Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι στερούταν αστυνομικού δελτίου ταυτότητας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν:

  • Ένταλμα σύλληψης του Ανακριτική Πλημμελειοδικών Θηβών, για σύσταση και συμμορία, ληστεία, κλοπή, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών,
  • Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους για κλοπή,
  • Απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θηβών, με την οποία του επιβλήθηκε περιορισμός σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων για τέσσερα (4) έτη για σύσταση και συμμορία, ληστεία και
  • Απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θηβών, με την οποία του επιβλήθηκε περιορισμός σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων για οκτώ (8) έτη για σύσταση και συμμορία, παρακώλυση συγκοινωνιών, ληστεία, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και απλή σωματική βλάβη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως. 

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content