Συνάντηση του συνδυασμού του Αλέκου Στάικου με κατοίκους στο Πυρί της Θήβας

Συνάντηση του συνδυασμού του Αλέκου Στάικου με κατοίκους στο Πυρί της Θήβας για να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή


Ο υποψήφιος δήμαρχος της Θήβας, κ. Αλέκος Στάικος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του, βρέθηκε στο Πυρί της Θήβας σήμερα, στο Πυρί που εδώ και πολλά χρόνια αντιμετωπίζει πολλά σοβαρά προβλήματα, κυρίως σχετικά με τον καταυλισμό των Ρομά. Η επίσκεψή του αποτέλεσε μια ευκαιρία για τον υποψήφιο δήμαρχο να συναντήσει τους κατοίκους της περιοχής, να ακούσει τις ανησυχίες τους και να συζητήσει ενδεχόμενες λύσεις σε αυτά τα προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη του συνδυασμού “Συνεργασία για την Ανάπτυξη” ανέλυσαν ανοιχτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Πυρί. Τονίσανε την ανάγκη για μια ολοκληρωμένη και δίκαιη λύση στο ζήτημα του καταβλυσμού των Ρομά, που θα λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες και των δύο πλευρών.

Ο κ. Στάικος τους άκουσε προσεκτικά και διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι θα αναζητήσει λύσεις που θα προωθήσουν την κοινωνική ενσωμάτωση και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Εκτός από το θέμα των Ρομά, στη συνάντηση αναλύθηκαν και άλλα προβλήματα που επηρεάζουν τη Θήβα και τα περίχωρα χωριά. Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι με τη συνεργασία τους με τον υποψήφιο δήμαρχο, μπορούν να βρεθούν λύσεις σε αυτά τα προβλήματα και να δημιουργηθεί ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή.

Η συνάντηση αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της διαλεκτικής διαδικασίας και της αναζήτησης λύσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Ο κ. Στάικος ανέλαβε να εξετάσει τις προτάσεις και τις ανησυχίες των κατοίκων και να κάνει ότι περνάει από το χέρι του με διαφάνεια και αφοσίωση στο κοινό καλό.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content