Εγκαίνια Αλέκου Στάικου-Η Θήβα “μίλησε” στο σταυροδρόμι της επιτυχίας

Εκεί, στη διασταύρωση Οιδίποδος και Πελοπίδου, εκεί που συναντιούνται η ανάπτυξη και η συνεργασία, εκεί όπου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Θήβας, Αλέκου Στάικου, χθες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του συνδυασμού του Αλέκου Στάικου με τον σύνθημα “Συνεργασία για την Ανάπτυξη“.

Μία πληθυσμιακή συγκέντρωση που θύμιζε όπως πολλοί ανέφεραν, συγκέντρωση νίκης, παρά εγκαίνια, μία λαοθάλασσα που από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να συγκεντρώνονται δημότες της Θήβας περιμένοντας τον άνθρωπό τους, τον άνθρωπο που θα φέρει την αλλαγή στην πόλη μας.

Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, σε μία ατμόσφαιρα αισιόδοξη και ζεστή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γραφείου του κ. Στάικου. Ήταν σαν να έγιναν ξαφνικά όλοι οι δημότες μία αγκαλιά όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μία αγκαλιά για έναν κοινό σκοπό. ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΨΗΛΑ

Μετά τον αγιασμό, ο Αλέκος Στάικος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε θερμά τον λαό της Θήβας που είχε συγκεντρωθεί για την υποστήριξή του και τόνισε ότι κατάφερε σε πολύ σύντομο διάστημα, μόλις δύο μήνες, να συγκροτήσει αυτό τον συνδυασμό.

Με έναν απλό και σύντομο λόγο, ήρθε ακόμα πιο κοντά στον κόσμο που τον καταχειροκρότησε και του έδωσε δύναμη, ενώ και από κάποιους ακουγόταν το σύνθημα “είσαι δήμαρχος”. Ταπεινός ο κ. Στάικος ευχαρίστησε τον κόσμο και ευχήθηκε απλά καλή τύχη στους συμπορευτές του.

Το “επιτελείο” του κ. Στάικου αποτελείται από έμπειρους και αξιόλογους υποψηφίους, αλλά επίσης και από νέα πνοή και ενέργεια, αντιπροσωπευτική των νεαρών υποψηφίων του κ. Στάικου, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη όρεξη για να αναλάβουν την ευθύνη της πόλης μας .

Αυτοί οι νέοι υποψήφιοι, υπό την καθοδήγηση των πολιτικών βετεράνων που έχουν χρόνια υπηρετήσει στην πολιτική σκηνή, αναπτύσσουν μια ελπίδα για τη Θήβα.

180 σχεδόν άτομα είναι έτοιμα να “πέσουν” στη μάχη, να αναλάβουν τα ηνία, της Θήβας και των χωριών της τα οποία έχουν μείνει ήδη πίσω.

Υπάρχει ελπίδα!

Ελπίδα ότι η Θήβα, θα γίνει η Θ Η Β Α !!!! με κεφαλαία!!! Η Θήβα που θέλουμε όλοι να έχουμε με αρχηγό τον Αλέκο Στάικο

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Βοιωτίας κ.Κτιστάκης, μέλη της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί Σύμβουλοι από Θήβα και Βοιωτία τους οποίους ευχαρίστησε θερμά ο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content