Ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια του Ρέντη εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι γιατροί προχώρησαν και σε ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών.
Ο Νίκος Οικονόμου, μετά την επιστροφή στις νίκες από τον Ερμή Σχηματαρίου, έδειξε για ακόμη μία φορά την ευαισθητοποιημένη του πλευρά και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του όντας εμφανώς θλιμμένος. Ο coach Οικονόμου επισήμανε μεταξύ άλλων πως δεν είναι μέρα να μιλήσει για το μπάσκετ, ενώ προέτρεψε άπαντες να στείλουν τη θετική τους ενέργεια για τον άνθρωπο που παλεύει για τη ζωή του.
Χαρακτηριστικά, ο προπονητής της βοιωτικής ομάδας επισήμανε: «Θα ήθελα σήμερα να μη μιλήσουμε για μπάσκετ. Θα ήθελα να επισημάνουμε ένα κακό γεγονός για το μπάσκετ. Αυτό που συνέβη στον αστυνομικό, που ακρωτηριάστηκε το πόδι του και χαροπαλεύει για τη ζωή του. Ας μείνουμε σε αυτό. Να στείλουμε θετική ενέργεια σε αυτόν τον άνθρωπο για να μπορέσει να ξεπεράσει αυτό που συνέβη και συγχαρητήρια για τα μέτρα που πάρθηκαν. Θα μου επιτρέψετε σήμερα mλόγω αυτού του περιστατικού να μην ασχοληθώ καθόλου με το μπάσκετ».